Joint Rebuild, 4000g

DKK 1.690,00
Prisen er inkl. moms
4 kg (DKK 422,50 / kg)
10 % EKSTRA rabat på din bestilling
Kopier kode: WINTER22
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 24.01.2022.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Hjælper hesten med at rehabilitere ledfunktionen Fodertilskud med glucosamin, MSM og chondroitin-sulfat, der alle er kroppens byggesten til nydannelse af ledbrusk. Tilfører nødvendige stoffer til hestens genskabelse af leddenes bevægelighed efter trænings- og konkurrenceperioder. Også til ældre heste med længere rehabiliteringstider. VIMITAL Form gives normalt som et ekstra tilskud i en "behandlingsperiode” på 2-4 uger, afhængigt af hestens alder og status. Ældre heste kan efter behov få kontinuerligt tilskud med 1/3 daglig dosis.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:60 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg), fordelt på mindst 2 portioner. Rækker til en stor hest i 14 dage behandlingsperiode. Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.INGREDIENSER:Glucosaminsulfat - KCL 25 %.ren glukosamin 14,8 g.MSM (keleret) 40 %.chondroitinsulfat 7,5 %.Dextrose 26 %.Mangan 1,5 %.


Brugsanvisning:


Anbefales til yngre heste efter hårdere konkurrence og uddannelsesperioder samt ældre heste med begyndende ledstivhed, fordi de producerer mindre endogene stoffer. VIMITAL Form gives normalt som en ekstra forsyning i løbet af en "behandling" periode på 2-4 uger, afhængig af hestens alder og status. Vi anbefaler, at du også begynde dagligt tilskud af VIMITAL Hyaluronic 100. Når Form er slutningen (efter 14 eller 28 dage), fortsætte med kun Hyaluronic til forebyggende giver ledvæske bedste mulighed for at smøre leddene og reducerer slitage. Hvis de ældre hest udviser øget stivhed efter komplet kursus, kan danne givet som underholdende tilføjelse til 1/3 dosis. Bestående direkte halthed bør altid undersøges af en dyrlæge! Husk, at den bedste beskyttelse for leddene er veluddannede og agile muskler! Tjek MSM tilgængelighed i din kost. Læs mere i VIMITAL MSM.


Produkt-ID: 301574

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Trikem Joint Rebuild, 4000g