Horze Sommerudsalg starter nu!
Kosttilskud til led

Kosttilskud til led

Fodertilskud til hestens led smører leddene så de kan tåle hårdt arbejde eller for at give ældre heste komfort. Tilskud til leddene fås i en række udgaver til forskellige tilstande.
51 artikler

Køb Kosttilskud til led på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Fodertilskud til led bidrager til at hesten kan bevæge sig komfortabelt og yde sit bedste.

Hvis man sætter fodertilskud til led på hestens fodringsprogram, kan man lindre aldrende haser og knæ, og holde hesten komfortabel. Mange konkurrenceheste har brug for fodertilskud der hjælper leddene for at give polstring og støtte benene med lidt ekstra smøring. Man kan øge mængden af synovialvæske i leddene ved at tilføre glucosamin, chondroitinsulfat, MSM og hyaluronsyre, hvilket beskytter hestens led. Konkurrenceheste kan miste ledfunktion som følge af overanstrengelser og krævende omstændigheder, så at sørge for at brusk, kollagen og synovialvæske opretholdes kan betyde forskellen på en skadet hest og en hest der præsterer sit bedste. De kraftfulde ingredienser i ledtilskuddene til heste kan modvirke den slags problemer.

De potente ingredienser i ledtilskud kan styrke knogle og væv, og give hesten lindring.

Ældre heste mister naturligt væske og støddæmpning i leddene, men ved at give dem ledtilskud kan de blive ved med at bevæge sig og trives i pensionisttilværelsen. Horze tilbyder mange produkter der modvirker stivhed og giver sunde led.

Top katagorier