« Tilbage / Hest / Foderbøtter og -krybber / Tilskud / Kosttilskud til led

Trikem Trikem Vimital Hyaluron, 3000 ml

DKK 699,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
3 l (DKK 233,00 / l)
( 2 )
Spar op til 50% på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 17% rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9% rabat på andre mærker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 15.07.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Trikem Vimital Hyaluron, 3000 ml
One size
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Til dagligt tilskud af leddenes naturlige støddæmpere VIMITAL® Hyaluron 100 – er et fodertilskud med samme aktive stof, som veterinærmedicinsk injiceres ved behandling af ledbetændelser. Hyaluronsyre kommer ud i leddene, når den gives oralt som et fodertilskud. Hyaluronsyre findes naturligt i ledvæsken og har en støddæmpende og smørende funktion. Ved hård belastning eller høj alder forringes ledvæsken, og den mister sin elasticitet, hvilket øger slitagen. Ledvæsken fungerer også som næringstransportør for leddene. Med VIMITAL® Hyaluron 100 tilføres HA dagligt og bidrager til stabil viskositet i ledvæsken.

Teknisk beskrivelse:

Foderanbefaling: Giv 2 x 20 ml i 10 dage gennem foderet. Derefter 20 ml om dagen, så længe det er nødvendigt. Flasken holder i 40 dage, og derefter holder hver flaske i 50 dage.

Produkt-ID: 301577

Læs anmeldelser:

Farve: