« Returner / / /

Magic Tack Magic Tack Blue Radiance Bling Classic Pandebånd

Fra DKK 399,20
RRP: DKK 499,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar op til 16% på din ordre
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 350kr +, spar 12%. Køb for 600kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 26.03.2023.
Farve: Blue
Blue Magic Tack Blue Radiance Bling Classic Pandebånd
Størrelsesguide
Størrelse B
MS 28 cm
S 30 cm
P 32 cm
C 34 cm
F 36 cm
XF 38 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Blue Radiance - er det perfekte design til det blå og hvide stævneoutfit. Designet skiller sig ud med det blå highlight i midten. Derfra går det over i lysere blå og sølv, til hvidt og tilbage til blåt igen. Materiale: Pandebåndet er fremstillet af læder og er derfor særdeles solidt. Metalenderne kan med magneter klikkes ind i loops og udskiftes på få sekunder.

Teknisk beskrivelse:

Størrelser: Standard-pandebånd passer alle loop-størrelser og har en standardlængde. Pandebånd + C-loop: Totallængde 41 cm. Pandebånd + F-loop: Totallængde 43 cm. Pandebånd + XF-loop: Totallængde 45 cm. Pony-pandebånd passer til C-loops og er kortere end standard pony-pandebånd + C-loop: Totallængde 39 cm. Opbevaring: Man kan sagtens lade pandebåndet sidde på trensen eller opbevare det i skab.

Produkt-ID: 341592

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: