« Returner / / /

Magic Tack Magic Tack Rose AB Bling Swing Pandebånd

DKK 549,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Farve: Raspberry Pink
Raspberry Pink Magic Tack Rose AB Bling Swing Pandebånd
Størrelsesguide
Størrelse B
MS 28 cm
S 30 cm
P 32 cm
C 34 cm
F 36 cm
XF 38 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Rose AB - et miks af pink og effektkrystaller der skinner i forskellige nuancer fra hver side, hvorved den lyserøde effekt er i røde og pink toner. Det gør designet til en absolut must-have for alle der elsker pink og alle der kan lide at glimte i lyset! Materiale: Pandebåndet er fremstillet af læder og er derfor særdeles solidt. Metalenderne kan med magneter klikkes ind i loops og udskiftes på få sekunder.

Teknisk beskrivelse:

Størrelser: Standard-pandebånd passer alle loop-størrelser og har en standardlængde. Pandebånd + C-loop: Totallængde 41 cm. Pandebånd + F-loop: Totallængde 43 cm. Pandebånd + XF-loop: Totallængde 45 cm. Pony-pandebånd passer til C-loops og er kortere end standard pony-pandebånd + C-loop: Totallængde 39 cm. Opbevaring: Man kan sagtens lade pandebåndet sidde på trensen eller opbevare det i skab.

Produkt-ID: 341671

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: