Op til 20 % rabat på din bestilling
Mink Horse

Mink Horse

88 artikler
Køb Mink Horse fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Danske Mink Horse har et bredt udvalg af sofistikerede, trendy produkter til hest og rytter, med en moderne, trendsættende stil. Disse kreative produkter har nye, stilige detaljer som kan tilfredsstille den modebevidste rytter. Mink Horse blev grundlagt i 2011, og er hurtigt vokset til et mærke der sælger unikke produkter i hele rideverdenen. Da Mink Horse startede var målet at tilbyde komfortable ridebukser i høj kvalitet, designet til at give alle kropstyper en behagelig og moderigtig stil. Efter webbutikken åbnede i slutningen af 2012, har Mink Horse hurtigt ekspanderet til at kunne tilbyde et bredt udvalg af elegante produkter til stilbevidste ryttere.

Det hele begyndte med ridebukser, men Mink Horse er blevet ved med at udvikle bukser i modeller og materialer som passer til alle. Smukke fuldskindsridebukser med silikoneprint som stjerner og andre mønstre ser man sjældent andre steder. Mink Horse Equestrian Star ridebukser med power grip er et godt valg hvad angår stil og funktionalitet. Designerne hos Mink Horse har kombineret kunst med stil og komfort, noget der har resulteret i flotte bukser i kraftige farver som rød eller marineblå, sort eller mørk, elegant grå.

Blandt sadelunderlagene fra Mink Horse finder man blandt andet Mink Horse Mm Air med fremragende ventilation, behagelig memory-foam og anti-skrid design. De er smagfulde og trendy, og fås i flotte farver som mørkegrøn og dyb metallisk aluminium.

Lyse, funklende pandebånd med rhinsten og europæiske flag som Island, Østrig eller Finland gør, at man kan vise sin nationalitet på en glitrende måde på hestens hoved. Disse smukke pandebånd passer godt sammen med en række trenser, og er en flot måde at vise sin nationale stolthed på.

Mink Horse har et komplet udvalg af dækkener, træningsdækkener og underlag der matcher sadelunderlag og andre produkter fra denne serie med moderne udstyr. Dækkenerne er udviklet med tanke på at hesten skal være tryg og komfortabel, og fås i størrelser og modeller der passer til alle heste i stalden.

Mink Horse leggins i læder giver god beskyttelse og har den signaturrøde foring af mikrofiber der giver sval komfort. Mink Horse stald- og arbejdssko har også den umiskendelige røde foring. Den holdbare fremstilling af alle støvlerne fra Mink Horse gør at de holder længe og ser flotte ud. Mønsteret på sålen forhindrer den i at glide på jorden og giver optimal støtte i sadlen.

Mink Horse er et elegant valg når du skal vælge tøj til dig selv eller din hest. Materialer, design og produktionen af produkterne fra Mink Horse er udført i meget høj kvalitet, så de holder i mange år. Horze er stolt af at kunne tilbyde produkter fra Mink Horse, som indkluderer et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter til erfarne ryttere.