Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Sprenger Novocontact muffedesign tredelt Sensogan 16mm

Produkt-ID: 301697

DKK 1.199,00
(Prisen er inkl. moms)
Sprenger Novocontact muffedesign tredelt Sensogan 16mm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Novocontact muffedesign tredelt Sensogan 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Unikt formet, særligt sensitivt.Novocontact bid er designet til at skabe en unik oval form, som udvider kontaktfladen på tungen, mens rytteren holder en uafbrudt kontakt. Når rytteren giver et let træk i tøjlen drejer mundstykket sig fremad og kontaktfladen bliver smallere, og sikrer dermed en mere præcis og effektiv kommunikation.Novocontact biddene forbedrer samspillet mellem hest og rytter for en bedre kontakt og accept af biddet.De tredelte novocontact bid er ideelle til brug på heste, der lejlighedsvis har tendens til at trække mod hånden, men som er for følsomme til at blive redet med stærkere bid.Muffebid er velegnet til heste med følsomme mundvige, da de forhindrer dem i at blive klemt, hvilket kan kan ske med trensebid med løse ringe. Det karakteristiske særpræg ved disse bid er de ovale ringe, som er fastgjort til mundstykket, og som sikrer at biddet ligger stabilt i munden. De forhindrer også at biddet bliver trukket gennem munden, og muliggør at mundstykket kan kanalisere et let tryk på den centrale del af tungen.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Burst Novocontact 3-delt æggeseng Sensogan 16 mm
4 Likes

Hest med følsom mund kunne lide dette bid direkte. Oplevede at hun tog støtte videre og søgte. Derudover tygger hun meget på bidet uden at gnave tænder, som hun har gjort før. Er meget tilfreds.

FANTASTISK RIDEFØLELSE
4 Likes

Efter at have haft en hest, der foldede sig i min hånd og var lidt ufølsom, har jeg nu genvundet min følsomme rytterhest igen. Nu kan jeg sidde med en lille dejlig hjælper og efter et stykke tid ride selv bare tænke på dem. Hesten er virkelig glad !!

En WOW-følelse
4 Likes

Fantastisk bid til en rimelig pris. Kvalitetsomkostninger. Skeptisk i starten, men skal bare teste, det blev -WOW !! Fra at have en hest, der var lidt ufølsom, trak mig frem / ned, foldet i hånden, fik jeg en rigtig glad hest, som jeg kunne ride med en lille flot hjælper, ja til sidst kunne jeg næsten bare tænke på tøjet, svarede hun. Fantastisk ridefølelse. Jeg fik tilbage min gamle ridende legende hest igen. Så sjovt at hesten var glad. Hun har aldrig klaret sig bedre. - TAKK! Anbefales. 10 point ud af 10 mulige

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.