Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Memory Foam Contour underlag

Produkt-ID: 17622

DKK 339,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Memory Foam Contour underlag
DKK 339,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Memory Foam Contour underlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Memory skum gør at dette underlag former sig efter konturen af hestens ryg.


Stødabsorberende komfort til din hest er tilbage med dette mikro-fiber halv underlag. Memory skum tilpasser sig og former sig til din hests ryg og giver den et perfekt skræddersyet pasform. Underlaget hjælper med at fjerne tryk punkter og hjælper med at give sadlen en ordentlig pasform.


Egenskaber:


  • Memory skum halv underlag
  • Mikrofiber overflade
  • Stødabsorberende
  • Former sig efter hestens ryg
  • Lette

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes ved 30º. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ikke den bedste
1 Likes

Ganske tynd, fik lidt dæmpning og gjorde mere krøllet, end det hjalp. Kvaliteten er helt ok til prisen, men det ser ud til, at pasningen var lidt dårlig. Falder ned til manken og trykker.

Støddæmper af høj kvalitet Horze
1 Likes

Fra tid til anden henvender vi os til butikken Horze. Sidste gang vi bestilte denne støddæmper var lavet af skumformet skum i brunt. Det viste sig at være meget behageligt, har form af bøjninger af hestens ryg. Hestene har det godt med ham, han gnider ikke noget sted, det er især velegnet til heste med mangel på muskelmasse. Generelt til en pris viste det sig godt. Lavet meget høj kvalitet. Vasket allerede gentagne gange. Løfter sadlen godt. Et sted i januar har vi denne støddæmper og er meget tilfredse med valget.

Positiv
0 Likes

Meget positivt overrasket. Hår hænger dog temmelig meget fast i den. Men den bliver ingen steder og er generelt meget tilfreds

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.