Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze pad, imiteret lam

Produkt-ID: 17606

DKK 183,20
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze pad, imiteret lam
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze pad, imiteret lam
Beskrivelse

Beskrivelse

Moderigtig og økonomisk løsning til mindre sadelproblemer.Horze hævepad'en med fleece og quilting er en økonomisk men moderigtig løsning til små sadelproblemer. Underlaget hæver sadlen korrekt og giver en sikker, komfortabel pasform. Underlagets overdel har et smukt quiltet diamantmønster, der er fleece på undersiden og kunstig pels langs kanten. Du vil måske også synes godt om Horze lammeskindspad.


Egenskaber:


  • Fastgjorte gjordholdere
  • Horze-logo broderet langs rygraden
  • Korrigerer sadelposition
  • Diamant quiltmønster
  • Kvalitet og værdi i et og samme underlag

Teknisk beskrivelse:


Måler 22" langs ryggen med et 10" fald (ved det bredeste punkt).Sort med hvid fleece.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Den bedste værdi for pengene!
13 Likes

Alle mine tæpper gled under sadlen (selv med spjæld), før jeg brugte dette produkt ... Da intet problem, selv efter flere timer! Form og størrelse er meget godt tilpasset, og ridsestropperne holder perfekt. Æstetisk følger det med alt, og farven bevæger sig ikke (selv efter at maskinen er passeret). Kun note: Når nye farver kan jeg have en 2.? xD Jeg anbefaler virkelig!

Shock!
10 Likes

Hej, jeg købte denne spjæld til pony. Denne spjæld er meget smuk og praktisk. Det lille problem er, at det er lidt for sent, ikke godt til ponyer. Jeg stiger en gang om ugen, og jeg har i 3 måneder, og det er overhovedet ikke beskadiget.

Praktisk og stilfuld ting!
8 Likes

Købt et par måneder siden, tilfreds med købet! Pæne linjer, quiltet, tæt pels, ser stilfuld ud. Bliv hurtigt snavset - allerede vasket og igen så godt som nyt! Datteren siger, at alle pigerne i den stabile drøm om den samme mechovushka :))

dæmper
6 Likes

meget god vare til er prisen går op sadlen i 18 tommer amortiseret god æstetik til den pris, jeg kan godt lide

6 Likes

Godt produkt, hestestørrelsen går meget godt med min 17,5 tommer sadel! Den hvide er dog lidt væk på grund af læderet i sadlen og hestens sved.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.