FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze pad, imiteret lam

Produkt-ID: 17606

DKK 183,20
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze pad, imiteret lam
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze pad, imiteret lam
DKK 183,20
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze pad, imiteret lam
Beskrivelse

Beskrivelse

Moderigtig og økonomisk løsning til mindre sadelproblemer.Horze hævepad'en med fleece og quilting er en økonomisk men moderigtig løsning til små sadelproblemer. Underlaget hæver sadlen korrekt og giver en sikker, komfortabel pasform. Underlagets overdel har et smukt quiltet diamantmønster, der er fleece på undersiden og kunstig pels langs kanten. Du vil måske også synes godt om Horze lammeskindspad.


Egenskaber:


  • Fastgjorte gjordholdere
  • Horze-logo broderet langs rygraden
  • Korrigerer sadelposition
  • Diamant quiltmønster
  • Kvalitet og værdi i et og samme underlag

Teknisk beskrivelse:


Måler 22" langs ryggen med et 10" fald (ved det bredeste punkt).Sort med hvid fleece.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget god pris / kvalitet forhold
1 Likes

Dejlig spjæld, lidt tynd, men gør jobbet! Det er fremragende værdi for pengene.

Størrelse: Normal
God spjæld
0 Likes

Jeg synes, det er god værdi for pengene, for det syntetiske er det virkelig et godt stykke arbejde, jeg tog det i lilla og mørkeblå, farverne er ikke for pulserende eller prangende, det er originalt! Jeg anbefaler denne spjæld, jeg kører kolber

Størrelse: Normal
Halv pude
1 Likes

Jeg fik en af disse halvpuder i gråt og hvidt, og da jeg åbnede kassen var jeg meget tilfreds med produktet. Jeg har kun kørt i den én gang, så jeg kan ikke sige, hvor holdbar den er, men jeg bemærkede, at den indsamlede snavs. Over alt det fantastiske halvpude!

Størrelse: Normal
Fantastisk alternativ til dyre halvpuder!
1 Likes

Hvis du leder efter let polstring er dette et godt valg, og du kan ikke slå prisen. Jeg købte 2 af disse og er meget tilfredse med pasformen under min 18 "Dressage Saddle. Perfekt pasform! Let at vaske og pleje! Stort plus! Fantastisk til enhver lejlighed, og jeg elsker at der er farvevalg. Helt klart vil anbefale.

Størrelse: Normal
Fantastisk alternativ til dyre halvpuder!
1 Likes

Jeg bestilte 2 af disse og var så tilfredse med pasformen. Jeg har en 18 "dressursadel, og den passer perfekt. Jeg har prøvet mange halvpuder og kan godt lide passer til denne i sammenligning med dyrere mærker. Plus ingen specielle instruktioner til vask af fleece! Hvem har tid til det? Hvis du er på udkig efter et godt alternativ til de for dyre andre mærker, det er det. Det er let polstring, hvis det bare er det, du har brug for. Hvis du leder efter noget tykkere anbefaler jeg det ikke. Konstruktionen af puden er meget flot, og jeg ' m ser frem til at bruge min hvide til shows. Flotte farver og absolut værd at prøve for prisen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.