Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver! *
Spar nu

Horze underlag

Produkt-ID: 17621

DKK 429,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze underlag
DKK 429,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze underlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Boost din sadel i alle de rigtige steder med dette bløde, quiltet underlag. Dette stødabsorberende underlag fjerner trykpunkter og gør at din sadel passer bedre og sikrer dermed en behagelig tur for dig og din hest. Underlaget fæstnes til sadlen med velcro og er lavet i imiteret skind ved manken og kanterne.


Egenskaber:


  • Blød quiltet underlag
  • Imiteret skind ved manken og bagkanten
  • Velcrofæster
  • Åndbar

Teknisk beskrivelse:


Bomuld/polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Horze bagpude
5 Likes

Jeg elsker denne spjæld, jeg lægger den på alle klubhestene og glæder mig. Det bevæger sig ikke, jeg gyser ikke med forbipasserende for kort, og det dræner let. Pris / kvalitet-forholdet er usædvanligt, især fordi det har en tagrend. Jeg anbefaler det.

Bedste Half Pad nogensinde!
3 Likes

Jeg købte denne halve pude sidste sommer / efterår i det sorte. Jeg må sige, at fuskepelsen holder smukt op efter hver vask, hvilket får den til at se helt ny ud hver gang! Selv faux pels under det sorte pude materiale! Jeg kan ikke sige nok gode ting om denne halvpude! Jeg fik min mor til at prøve at tage det fra mig, da jeg først hentede det fra min skab og satte den i hendes! Jeg har lige købt den i hvidt til visning, og jeg kan ikke vente med at bruge den i min kommende forestilling, jeg vil være i!

korrekt
2 Likes

Godt, men den sorte får overhovedet ikke lide billedet, mindre tyk, mindre naturlig effekt lidt skuffet

dæmper
1 Likes

Jeg synes, at dette spjæld er for dyrt, for det er af god kvalitet, men farven sort er ikke den samme, og farven får ikke rigtig foder. For mig er dette produkt maksimalt værd 24 €.

Meget fint
0 Likes

Jeg var meget imponeret over kvaliteten af puden, og den holder godt op (selvom kun et par rides, jeg forventer, at det vil vare ganske lang tid!). Den ekstra opmærksomhed på detaljer omkring skulderområdet, syningen og det generelle udseende gør dette til et fremragende derhjemme eller i showringen. Det er ikke ægte fåreskind, men det anvendte materiale har samme tykkelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.