FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze underlag

Produkt-ID: 17621

DKK 429,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze underlag
DKK 429,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze underlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Boost din sadel i alle de rigtige steder med dette bløde, quiltet underlag. Dette stødabsorberende underlag fjerner trykpunkter og gør at din sadel passer bedre og sikrer dermed en behagelig tur for dig og din hest. Underlaget fæstnes til sadlen med velcro og er lavet i imiteret skind ved manken og kanterne.


Egenskaber:


  • Blød quiltet underlag
  • Imiteret skind ved manken og bagkanten
  • Velcrofæster
  • Åndbar

Teknisk beskrivelse:


Bomuld/polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Omkring underlaget
0 Likes

Fint underlag. Det er dog lidt stor til pony. Der står ikke konkret i salgsopstilling, at det er til hest? Passer nogenlunde til pony, men det er meget bredt vel sadel enden. Jeg foretrækker det lidt mere smalt.

Dejlig sti
0 Likes

Det er en meget smuk sti. Men jeg er ked af, at det er lidt for længe for min 17,5inc sadel. Jeg foretrækker, at den passer tæt på min sadel.

Bedste Half Pad nogensinde!
3 Likes

Jeg købte denne halve pude sidste sommer / efterår i det sorte. Jeg må sige, at fuskepelsen holder smukt op efter hver vask, hvilket får den til at se helt ny ud hver gang! Selv faux pels under det sorte pude materiale! Jeg kan ikke sige nok gode ting om denne halvpude! Jeg fik min mor til at prøve at tage det fra mig, da jeg først hentede det fra min skab og satte den i hendes! Jeg har lige købt den i hvidt til visning, og jeg kan ikke vente med at bruge den i min kommende forestilling, jeg vil være i!

Alt går fint
0 Likes

Som beskrevet smuk lammeskind, fin tyk

mavepude
0 Likes

Støddæmper meget dyr i forhold til kvaliteten. På billedet præsenterer han en masse "moumoute", når det i virkeligheden ikke har nogen lydstyrke. Støddæmper ret lang, mangler målene i beskrivelsen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.