Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL

Produkt-ID: 25655

DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinder knuder, indfiltringer og dreadlocks som sne under solen, selv i det mest uregerlige hår. Silkeproteinerne i DETANGLER & SHINE™ sikrer, at det behandlede hår skinner strålende efter det er blevet redt.

Produktet giver en ren pleje, det indeholder ikke vand eller alkohol og tørrer ikke håret ud. Snavs, støv og sand kan ikke hænge fast mere i hår, der er blevet behandlet med DETANGLER & SHINE™. Glansen holder derfor længere. Håret føles ikke fedtet.

Produktet trænger under hudoverfladen, og arbejder både fugtgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og blød tekstur.

DETANGLER & SHINE™ er et kvalitivt godt plejeprodukt, som også er egnet til mennesker. 

ADVARSEL:

Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn, medmindre de er under tilsyn af en voksen. Brandfarlig, holdes væk fra åben ild.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Dette er en type "show sheene". Lugtes meget godt af roser og meget effektiv. Stærkt anbefalet

Leveret produkt at se i lang tid !!
1 Likes

Dette er den første type show-shine-produkt, jeg har prøvet, og er meget tilfreds med det. Hesten har en meget grim mand og hale, efter at have brugt den en gang i manden og halen, sluser jeg nu flokke og bruger lang tid på at børste flokene. Det trækker næsten med at trække fingeren igennem, så du og halen ser ny børste ud da. Vil ikke prøve noget andet, der lover det samme. Ekstra plus med det er, at det lugter godt og forbliver længe i manden og halen.

cowboy magi
0 Likes

Jeg er meget tilfreds med Cowboy Magic-produkter. Jeg vil købe igen og igen.

Anmeldelse af detangler and shine fra cowboy magic
0 Likes

Jeg har kun gode erfaringer med dette produkt og jeg elsker det. Det er super nemt at bruge i hestens pels og man/hale. Det er god kvalitet og holder længe. Det skal på en smule ofte lige i starten men efterhånden behøves jeg kun at bruge en lille smule hver tredje uge. Kan kun anbefale det:-)

Perfekt til vores corgi
0 Likes

Vi har en corgi-cardigan, hvis pels skal børstes ofte, og han falder noget ekstremt. Vi har brugt denne shampoo for nylig, og forskellen i pels nu i sammenligning med andre shampooer, vi har brugt, er utrolig. Frakken bliver så blød og fin. Nemmere at børste og tørre meget hurtigere!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.