Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL

Produkt-ID: 25655

DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinder knuder, indfiltringer og dreadlocks som sne under solen, selv i det mest uregerlige hår. Silkeproteinerne i DETANGLER & SHINE™ sikrer, at det behandlede hår skinner strålende efter det er blevet redt.

Produktet giver en ren pleje, det indeholder ikke vand eller alkohol og tørrer ikke håret ud. Snavs, støv og sand kan ikke hænge fast mere i hår, der er blevet behandlet med DETANGLER & SHINE™. Glansen holder derfor længere. Håret føles ikke fedtet.

Produktet trænger under hudoverfladen, og arbejder både fugtgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og blød tekstur.

DETANGLER & SHINE™ er et kvalitivt godt plejeprodukt, som også er egnet til mennesker. 

ADVARSEL:

Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn, medmindre de er under tilsyn af en voksen. Brandfarlig, holdes væk fra åben ild.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Dette er en type "show sheene". Lukter veldig godt av roser, og veldig effektiv. Anbefales på det sterkeste

Suppert Produkt skal man lete lenge etter!!
1 Likes

Dette er den første typpen show shine produktet jeg har har prøvd og er kjempe fornøyd med den. Hesten har meget ugreiligt man og hale, etter å brukt den en gang i man og halen sliper jeg nå floker og å bruke lang tid på børste ut flokene. Det holder nesten med å dra fingra igjenom så man og hale ser da ny børsta ut da. Kommer ikke til å prøve noe annen som lover det samme. Extra pluss med den er at den lukter godt og holder seg lenge i man og hale.

cowboy magic
0 Likes

Bin sehr zufrieden mit Cowboy Magic Produkten. Werde ich immer wieder kaufen.

Anmeldelse af detangler and shine fra cowboy magic
0 Likes

Jeg har kun gode erfaringer med dette produkt og jeg elsker det. Det er super nemt at bruge i hestens pels og man/hale. Det er god kvalitet og holder længe. Det skal på en smule ofte lige i starten men efterhånden behøves jeg kun at bruge en lille smule hver tredje uge. Kan kun anbefale det:-)

Awesome Product
0 Likes

I've tried many detangler products, but none have worked very well. With Cowboy Magic, it works like magic only using a small amount. It detangler even the toughest of knots in seconds. It's more expensive than other detanglers, but I think worth every penny, since the product does what it says it does....so savings in the long run instead of buying other nemerous detanglers that don't work...and wasting your money.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.