Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Stassek Equistar flaske, 250 ml

Produkt-ID: 315570

DKK 59,95
(Prisen er inkl. moms)
Stassek Equistar flaske, 250 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equistar flaske, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Spray til skinnende pels, man og hale.Det originale produkt som verden stoler på!


Equistar skaber en silkeagtig pels og giver en skinnende glans til pels, man og hale.Virkningen varer op til 12 dage. Man og hale forbliver uden sammenfiltringer og pelsen bevares glansfuld hele perioden - med garanti. I samme periode afviser Equistar snavs og støv. Din hest vil være velplejet og velstriglet - med en fascinerende glans og fløjlsagtig pels. Stol på originalen!Hvis du kun bruger Equistar til man og hale, bliver resutaterne fantastiske - Equistars virkning har ikke været kendt fra andre produkter indtil nu. Equistar udfiltrer man og hale uden problemer. Forberedende vask og tidsslugende udfiltring af halen er unødvendig. Udfiltringen sker automatisk når det er tørret. Med Equistar vil der næsten ikke være hårtab som følge af børstning og udfiltring af halen. Græspletter på lyse heste hører fortiden til.Selv genstridige svedskorper fjernes med få børstestrøg og den daglige strigletid reduceres betydeligt. Hesten får dog stadig en pragtfuld glans. Om sommeren kan hestebremsens gule æg ikke længere klæbe til pelsen takket være Equistar. Om vinteren kan man i de fleste tilfælde undgå de grimme og ukomfortable områder hvor dækkenet gnaver ved skuldrene.Hvis Equistar påføres inden klipning, slides der ikke lige så meget på bladene og klipperens hoved bliver ikke overophedet lige så hurtigt. Pelsen skal være helt tør inden klipningen! Equistar er ugiftig, pH-balanceret og ekstremt mild mod huden. Huden kan ånde lige meget. Hud og hår plejes blidt. Huden og hårets naturlige sundhed understøttes. Derfor kan Equistar også bruges på heste og ponyer som er meget sensitive eller som står udendørs. Equistar kan nem vaskes væk med shampoo. Det er ikke fedtet. Af hensyn til mennesker, dyr og miljøet indeholder Equistar næsten kun naturlige ingredienser som er under konstant kvalitetskontrol. Vi tilsætter ingen unødvendige emulgeringsmidler. Husk derfor at omryste grundigt før brug. Equistar flaskerne kan fyldes igen, forstøverne kan genbruges.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.