Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder
Supertilbud
-50%

Reflekterende jakke

Produkt-ID: CP2900

DKK 349,50
DKK 699,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Reflekterende jakke
DKK 349,50
DKK 699,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Reflekterende jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Forbliv varm og sikker med denne yderst synlige parka.


Vide lommer og masser af refleksbånd giver denne lysegule jakke en ultimativ funktion. De store frontlommer åbnes både i toppen og i siden, og kan indeholde alt fra handsker til mobiltelefon til bilnøgler og hestegodbidder. Det brede refleksbånd over arme, ryggen, skuldre og lommer betyder at du vil blive set med svagt lys eller pandelygte Varm quiltning i denne lange parka giver ekstra komfort og holder dig varm hele vinteren. Åndbar og alligevel en vandtæt skal gør jakken til en drøm at have på.


Egenskaber:


  • Ultimativ refleks-kvaliteter
  • Varmt polyesterfyld for komfort
  • Frontlynlås med tildækning
  • Velcro ved håndled til holde kulde væk
  • Justerbar elastisk snor i taljen
  • Midterslids bagpå til brug i sadlen
  • Høj krave med klap

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40 grader. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Reflekterende Jakke
1 Likes

Ud over at være vanskeligt at komme til venstre ærme, på grund af at foringen er snoet, er jakken helt ok. Jeg åbnede sømmen, vendte foringen korrekt og syede sammen igen. Bedre kontrol med tøjet før salg ville være ønskeligt.

Fantastisk jakke, meget god synlighed!
0 Likes

Jakken har en god pasform, er let i taljen og justerbar med en elastisk inderside. Ærmerne strammes ved hjælp af en velcro på håndleddet. På grund af den lette fodring er det også dejligt at have på koldere temperaturer. Endelig en dejlig jakke, der kan ses i mørke. Jeg er begejstret! Det ville være endnu bedre, hvis det gav dem i frakke længde.

Kvalitet men ...
0 Likes

Denne jakke er meget flot kvalitet. Fremragende lavet. Og meget synlig. Det eneste negative er, at det er lidt lunt i taljeområdet. Selv med det emne giver jeg det stadig. Jeg holder den, jeg bestilte, med sikkerhed. Og det var en fantastisk god handel. Jeg er en størrelse 8/10 i en jakke, og jeg købte mediet.

kone
0 Likes

Ok jakke, ikke så varm, som jeg forventede. Dog ikke købe dette til almindelig pris .... 3-400 SEK er det værd!

Dejlig og synlig jakke
0 Likes

Flot og meget markant jakke! Føles behageligt, og lommerne er af god størrelse. Slank, men varm, det bliver ikke våd med det samme i regnen. Lynlåse er noget billigt materiale, men jakken har i det mindste været god i starten. Fra det samme mærke af bukser brød sidevandsbuen efter nogle få anvendelser (metallet i trækkraftdelen blev snoet og snoet, selvom det blev repareret). Jeg kan ikke anbefale bukser, selvom de ellers er dejlige. Så med lynlåse skal du også være forsigtig med jakken, ellers kan jeg virkelig godt lide den!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.