JANUARUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu
-30%

Horze Avalanche regndækken med fleece

Produkt-ID: 24017

DKK 692,30
DKK 989,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Avalanche regndækken med fleece
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Avalanche regndækken med fleece
DKK 692,30
DKK 989,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Avalanche regndækken med fleece
DKK 692,30
DKK 989,00
Horze Howard Grime
DKK 189,00
Horze Howard Blødt Træktov
DKK 69,00
Horze Avalanche regndækken med fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette regndækken med fleeceforing er perfekt til overgangssæsonen hvor hesten ud over beskyttelse mod regn har brug for lidt varme.


Yderskallen af 1200D polyester rip stop tekstil har 3-vasks garanti, som garanterer den vandtætte og åndbare funktion, noget ingen af vores konkurrenter kan tilbyde. Et fleeceforet regndækken holder din hest varm og tør på regnfulde dage om efteråret eller under kraftigt regnvejr om sommeren. Horze Supreme Avalanche PRO regndækken med fleece kan holde til det uforudsigelige vejr i overgangssæsonen. Sørg for at din hest har det lunt og godt med et fleeceforet holdbart regndækken som Horze Supreme Avalanche PRO regndækken med fleece. Bringelukningen og de lave krydsgjorde er nemme at håndtere, således at du nemt kan justere dem mens hesten er udenfor. Din hest vil være glad og tryg mens læggene giver rigelig bevægelsesfrihed så den har plads til at slå sig løs. Det holdbare tekstil på dette regndækken kan holde til selv den mest livlige hest.


Egenskaber:


 • Eksklusiv Horze 3-vasks garanti på 1200D polyester rip stop yderskallen for at bevare de vandtætte egenskaber
 • Anti-fnug fleece som leder fugt væk fra hesten
 • Halvhøj hals med formede skuldre og ekstra høje lægge for at lette presset på skuldrene og minimere gnavning
 • Ny, forbedret bringelukning med T-spænder for nem lukning
 • Sølvfarvede spænder fremstillet af holdbart materiale i høj kvalitet
 • Krydsgjorde med elastik for fleksibilitet omkring hestens bug
 • Aftagelige elastiske benstropper
 • Stor haleflap fastgjort dybt bagpå dækkenet for fuld dækning og vindbeskyttelse
 • Reflekterende syninger på kanterne
 • Tapede sømme bevarer de vandtætte egenskaber

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 1200D polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vandtæt/åndbarhed.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skånsom vask med mildt vaskemiddel. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Kun lufttørring. *3-vasks garanti: de vandtætte egenskaber bevares i op til 3 vaske.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk varp!
0 Likes

Meget god pasform til min islandske hest. Føler god kvalitet og overraskende tyk til fleece. For en gangs skyld en highneck med en virkelig anstændig høj krave. Det eneste minus var den virkelig langsomme levering ... Jeg anbefaler varpen!

Størrelse: Normal
Min bedste dyne
0 Likes

Har haft denne dyne nu i 4 år og brugt meget. Det quilt, der faktisk bruges mest. Så holdbar i dag, som da den var ny, modstår brintet uanset det hældende regn i en hel dag eller bare regn. Hun er altid tør i sammenligning med andre heste. Det er først nu 4 år, at det begynder at få lidt små huller, så enorme slidbestandige også. Ikke en eneste skorpe i disse år som med mange andre dyner. Den eneste ting, jeg kan være negativ til, er, at fleece indeni ville være blevet syet, men som tidligere skrevet var min absolutte bedste dyne, der slår Amigo og alle andre mærker. Har også et vintertæppe nylon foret, men bliver aldrig så koldt, så jeg kan bruge det endnu. Anbefaler denne quilt konstant og ville meget gerne være en af testerne, når der kommer nye modeller.

Størrelse: Normal
Fleece foret lavinafdækning
0 Likes

Fordele: - Meget smukt betræk, virker resistent i 1200D og meget uigennemtrængelig. - Gå til højre. - Bælge perfekt til hestens komfort. - Praktisk lårrem, der let kan fjernes efter behov. - Halebånd tilgængelig om nødvendigt. - Hurtige, solide og justerbare tilbehør, hvad enten det er foran eller under maven, perfekt! - Nem indstillinger. - Høj halsudskæring med høj hals, der beskytter skuldrene mod regnen og ikke skader turneringen. Ulemper: - Lavine ridser, der er svære at lukke i henhold til indstillingen på frontdækslet. - En hest, der gør ondt i nakken (under / lidt over brystet), når han sænker hovedet til græsning, er åbningen ikke bred nok og forårsager irritation på dette niveau. - Fleece-foringen, der har en tendens til at glide bagud uden at selve dækslet glider indtil nu, det ville være nødvendigt, at fleeceforingen sys i midten af dækket for at undgå besvær. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb i de første brugsdage.

Størrelse: Normal
Dårlig pasform!
0 Likes

har købt skreddæk i tidligere år, og de har siddet som et skud. Denne nye version gnider på skuldrene og skuldrene, sidder akavet og har en ekstremt mærkelig pasform

Størrelse: Stor
Hfssfjj
0 Likes

Vcdcvbkjffhjn

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.