Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Avalanche regndækken med fleece

Produkt-ID: 24017

DKK 989,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Avalanche regndækken med fleece
DKK 989,00
Horze Howard Grime
DKK 189,00
Horze Howard Blødt Træktov
DKK 69,00
Horze Avalanche regndækken med fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette regndækken med fleeceforing er perfekt til overgangssæsonen hvor hesten ud over beskyttelse mod regn har brug for lidt varme.


Yderskallen af 1200D polyester rip stop tekstil har 3-vasks garanti, som garanterer den vandtætte og åndbare funktion, noget ingen af vores konkurrenter kan tilbyde. Et fleeceforet regndækken holder din hest varm og tør på regnfulde dage om efteråret eller under kraftigt regnvejr om sommeren. Horze Supreme Avalanche PRO regndækken med fleece kan holde til det uforudsigelige vejr i overgangssæsonen. Sørg for at din hest har det lunt og godt med et fleeceforet holdbart regndækken som Horze Supreme Avalanche PRO regndækken med fleece. Bringelukningen og de lave krydsgjorde er nemme at håndtere, således at du nemt kan justere dem mens hesten er udenfor. Din hest vil være glad og tryg mens læggene giver rigelig bevægelsesfrihed så den har plads til at slå sig løs. Det holdbare tekstil på dette regndækken kan holde til selv den mest livlige hest.


Egenskaber:


 • Eksklusiv Horze 3-vasks garanti på 1200D polyester rip stop yderskallen for at bevare de vandtætte egenskaber
 • Anti-fnug fleece som leder fugt væk fra hesten
 • Halvhøj hals med formede skuldre og ekstra høje lægge for at lette presset på skuldrene og minimere gnavning
 • Ny, forbedret bringelukning med T-spænder for nem lukning
 • Sølvfarvede spænder fremstillet af holdbart materiale i høj kvalitet
 • Krydsgjorde med elastik for fleksibilitet omkring hestens bug
 • Aftagelige elastiske benstropper
 • Stor haleflap fastgjort dybt bagpå dækkenet for fuld dækning og vindbeskyttelse
 • Reflekterende syninger på kanterne
 • Tapede sømme bevarer de vandtætte egenskaber

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 1200D polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vandtæt/åndbarhed.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skånsom vask med mildt vaskemiddel. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Kun lufttørring. *3-vasks garanti: de vandtætte egenskaber bevares i op til 3 vaske.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bedste tæppe til vådt vejr!
22 Likes

Dette er mit 2. Avalanche-tæppe, og jeg er stadig forelsket, selvom tæppet har ændret sig meget. Mit originale tæppe er nu 3 år gammel og holder stadig op som et meget dyrere. De største forskelle mellem den gamle stil og denne nye: Størrelse - de gamle tæpper løb virkelig store! Jeg købte en 78, der er virkelig voluminøs på min 17,2 t vallak. Den nye (78) er MEGET mindre hele vejen rundt. 78 passer knap nok, og dråbet er MEGET kortere. Han ville have gjort det bedre i en 81 eller 84, men størrelsen var udsolgt, så jeg holdt den mindre. Styling - de gamle tæpper skiftede meget, det er som at foringen ikke passede godt inde i skallen. Det nyere design er fantastisk. Ingen skiftning af foringen, ingen statisk og det nye spændesystem giver mulighed for stor justering. Benstropperne kunne være længere på det nye tæppe, de giver næsten min dreng en "wedgie", men da pasningen generelt kun er lidt på den lille side, vil jeg bare købe længere stropper, når disse slides. Stof - mit gamle tæppe var 800 denier, det nye er 1200 og føles meget hårdere. Den gamle holdt sig imidlertid stor, selv med meget modbydelige græsvæger. Hvad der ikke har ændret sig er vandtætningen. Disse tæpper er uvurderlige i vådt vejr. Jeg har prøvet ethvert brand der er, og det er de bedste hænder, der holder din hest tør (men får dem ikke til at svede!). Mit gamle tæppe vaskes efter hver vintersæson, og det vandtætte lag skrælger lige nu en smule på kanterne. Uanset hvad I fyre gør for at tilføje dette lag, skal du ikke ændre det! En ting, som jeg ikke plejede, er Avalanche-logoet. Det er af et gummiagtig materiale og i kulden begynder det at blive sprødt! Imidlertid elsker stadig dette tæppe og vil købe igen.

Horze Supreme Avalanche PRO Rain Fleece - meget godt lavet
10 Likes

Kvalitet forbløffende godt lavet tæppe, hvor enhver dårlig pasform på min hest halve halsen foldes tilbage og tæppet glider. Skuffet er ikke ordet så ville have det til at arbejde og sidde godt på hende.

Strålende tæppe, fremragende service, fremragende værdi
7 Likes

Jeg bliver kastet af dette tæppe. Det er en fremragende pasform på min bredbrystede, store skulder, højvulmede, langryggede hoppe. Så mange tankevækkende designfunktioner - den dybe sladder, der er placeret på ikke bagved skulders punkt for bevægelsesfrihed; brystfastgørelser for masser af justering og ingen uønskede trykpunkter; den ukonstriktive udskårne runde hals og igen manken og det hyggelige fleecefor. Ser også godt ud! Tak for at du har udvekslet den uden problemer med den mindre størrelse - der er masser af længde i 155 cm til en hest, der ofte er 7ft i tæpper. Hun har aldrig haft et så godt passende tæppe som dette.

Fantastisk produkt!
5 Likes

Dette er måske det mest perfekte valgdeltagelsesark i universet! Fuldt vandtæt, åndbar, med god pasform! Og indtil videre 3 uger på destruktoren af alle tæpper - uden synlige tegn på slid! Tak for endnu et godt produkt!

Meget holdbart, høj kvalitet!
5 Likes

Endelig et holdbart valgdeltæppe, som min hest ikke kan ødelægge! Han elsker at rulle i græsset, og alle stropper og spænder holder sig godt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.