Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Avalanche regndækken

Produkt-ID: 24016

DKK 959,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Avalanche regndækken
DKK 959,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze Avalanche regndækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette holdbare regndækken holder din hest tør og komfortabel på de værste regnvejrsdage.


Yderskallen af 1200D polyester rip stop tekstil har 3-vasks garanti, som garanterer den vandtætte og åndbare funktion, noget ingen af vores konkurrenter kan tilbyde. Dette er det ultimative regndækken som holder din hest varm og tør i al slags vejrs. En halvhøj hals og forlænget haleflap gør dette regndækken til det bedste dækken man kan finde til barske vejrforhold hele året. Regndækkener bør være holdbare og funktionelle, og dette er et klogt valg til dårligt vejr. Bringelukningen er stærk, men stadig nem at justere selvom man går rundt i en mudret indhegning med hætte og handsker på, samtidig med man sørger for at hestens behov er opfyldt. Horze Supreme Avalanche PRO regndækkener fås i en række forskellige farver som lyser hesten op på en regnvejrsdag.


Egenskaber:


 • Eksklusiv Horze 3-vasks garanti på 1200D polyester rip stop yderskallen for at bevare de vandtætte egenskaber
 • Tynd polyesterforing som sørger for adskillelse fra ydermaterialet
 • Halvhøj hals med formede skuldre og ekstra høje lægge for at lette presset på skuldrene og minimere gnavning
 • Ny, forbedret bringelukning med T-spænder for nem lukning
 • Sølvfarvede spænder fremstillet af holdbart materiale i høj kvalitet
 • Krydsgjorde med elastik for fleksibilitet omkring hestens bug
 • Aftagelige elastiske benstropper
 • Stor haleflap fastgjort dybt bagpå dækkenet for fuld dækning og vindbeskyttelse
 • Reflekterende syninger på kanterne
 • Tapede sømme bevarer de vandtætte egenskaber

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 1200D polyester firkantet ripstop.3000mm/3000mvp vandtæt/åndbarhed.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skånsom vask med mildt vaskemiddel. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Kun lufttørring. *3-vasks garanti: de vandtætte egenskaber bevares i op til 3 vaske.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

dækning
6 Likes

Meget skuffet over at jeg har udstyret mine 3 heste denne vinterforing slidhul af dårlig kvalitet i slutningen af vinteren. Svingede lår, der løsner sig i en uges ydre skal ikke er solid, men jeg er en trofast kunde hos horze j har den gamle model siden 5 år .decu decu ...

Skuffende
6 Likes

Jeg har fået ombyttet dette dækken i aug. da det ikke var vandtæt efter 1 vask hos butikken hvor det er købt derudover så lugtede det så grimt at man skulle tro det havde ligget hengemt uvasket en hel vinter, det havde været i brug max 3 uger i foråret og første gang på i småregn var det gennemblødt hest, fik det byttet uden problemer, har taget det nye dækken i brug for 2 uger siden men da det jo ikke har regnet før de sidste dage har problemet ikke været der før her til aften da jeg skifter til nattøj, total gennemblødt regndækken, rigtig øv med regntøj der ikke kan holde tæt i regnvejr.

Ikke vandtæt
5 Likes

Jeg købte dette regneark sidste forår og tæppe blev kun brugt et par gange. Så jeg blev overrasket og yderst skuffet i efteråret, da jeg kun brugte det til at finde tæppet mættet og min hest blev våd efter en dag med konstant, men let regn. I dag var jeg på foderstof, hvor jeg købte tæppet, og jeg nævnte manglen på vandtætning af denne regnplade, og sælger siger "Åh, du er ikke den eneste, der har fortalt mig det". Meget skuffet. Jeg ved, at dette tæppe sagde, at vandtætningen var god til tre vaske tilsyneladende ikke tre regn. Jeg var ikke nødt til at vaske tæppe, da den aldrig blev tilsmudset nok, så jeg ville forvente at få mere brug end en delvis sæson. Heldigvis er min hest et tæppe fashionista, så jeg havde andre muligheder for at holde ham tør.

Hjemmelavet skureområde i området med manken
3 Likes

Ved første øjekast blev jeg meget behageligt overrasket over kvaliteten og udførelsen af tæppet. Optisk tiltalende fandt jeg alligevel. Passformen var også perfekt til min hoppe! Desværre måtte jeg indse, at den "høje hals" kun bruges som et V-stykke og bare disse sømme nøjagtigt på eller lige før manken løber sammen og derved gnager. Allerede under monteringen brød adskillige mankehår af! Synd, jeg vil virkelig gerne beholde tæppet :-(

Meget god
2 Likes

Coveret passer perfekt til mine forventninger, normal størrelse, jeg har en dobbelt pony og jeg tog 130. Det er perfekt. For øjeblikket uigennemtrængelig. At se med mere dårligt vejr. Men under alle omstændigheder meget modstandsdygtige, har andre heste, der har tendens til at jagte min pony med tænderne, stadig ikke revet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.