Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Triton Galaxy ridehjelm.

Produkt-ID: 30048

DKK 699,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Triton Galaxy ridehjelm.
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt dit hoved med denne nydesignede, godkendte og smarte hjelm med masser af Horze-stil.


Horze er stolt af at kunne præsentere en ny, velsiddende ridehjelm. Den fås i fire justerbare størrelser, med stropper som er dækket af komfortabelt mikrofibertekstil. Hjelmens yderside er også dækket af mikrofibertekstil, hvilket givet et rent og klassisk look. Hjelmen har en ABS-skal og hvid EPS-skum, og desuden udtagelig ventilerende foring. Tone-i-tone ventilationshuller foran og bagved giver ekstra luft og komfort, og gør at denne lette, men slidstærke hjelm er et must-have for enhver rytter. Frontpanelet på hjelmen fås i seks forskellige farver. CE 1384 med VG1.
Disse hjelme fås i forskellige farvevariationer.


Egenskaber:


  • Ny, forbedret hjelm specielt designet til Horze
  • Fuldt certificeret og godkendt
  • Fås i 4 justerbare størrelser
  • Stropper og hagerem er dækket med komfortabel mikrofiber
  • Rent, klassisk udseende
  • ABS skal, hvid EPS skum
  • Udtagelig ventileret foring

Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

hjelm
5 Likes

Vi præsenterede denne hjelm til barnet. Barnet var henrykt! Selvfølgelig kunne hun godt lide udseendet på produktet. Jeg vil gerne sige meget praktisk med hensyn til funktionalitet. Det kan justeres i volumen på hovedet lige i klædt tilstand, det har flere ventilationshuller, et aftageligt indre dæksel tillader vask, når barnet sveder efter træning, en blød stropp under hagen. Den har et meget stilfuldt look og er behageligt at røre ved. Vi købte via online butikken. De udstedte alt meget hurtigt.Og besvarede alle interessante spørgsmål via telefon, hvilket er vigtigt, meget høfligt! Jeg vil udtrykke Tak for dit team arbejde! Tak!

Fantastisk valg.
4 Likes

Hjelm for mig var en gave, forresten, perfekt. De bestilte mig i lang tid, det kom hurtigt. Udseende: hjelmen ser dyr ud, meget smuk, jeg vil endda sige, at den viser al styrken af ryttere)) Generelt er den meget stilfuld. Brug: Jeg bruger cirka 4-5 måneder, det ser ud som splinternyt, intet er slidt ud. Hjelmen er justerbar, 4 størrelser, meget praktisk! Hovedet sved ikke, foringerne kan fjernes for at vaske! Ah, alt for flot hjelm fyre. Køb)

Horze Supreme Triton Galaxy
3 Likes

Jeg bestilte en hjelm i blå / røggrå. Hjelmen er meget smuk, og takket være dens justerbarhed passer den meget godt på hovedet. Tykke hynder og robust konstruktion får hjelmen til at føle sig sikker, selvom den også har en svag vægt på hovedet. Hakestroppen løsner lidt under brug. Glitter dekoration ser ud til at forblive temmelig godt fastgjort. Jeg anbefaler!

Prisbillig og behagelig hjelm!
3 Likes

Virkelig tilfreds med min nye hjelm! Stroppen under hagen er meget behagelig og er let at justere med drejeknappen i nakken. Derudover er prisen meget god, og den føles virkelig ikke som en billig hjelm. Produktbillederne er i god overensstemmelse med virkeligheden (jeg har den blå hjelm), og det er helt rigtigt meget bling.

Grå / Sølv
2 Likes

Sidder godt på hovedet, godt justeret. Robust og behagelig, ikke noget rykk eller tryk overalt. Hakestroppen findes undertiden under ridning. Jeg kunne især godt lide farven! Jeg anbefaler :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.