Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze Amara leggins med rib, junior

Produkt-ID: 37229

DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Horze Amara leggins med rib, junior
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze Amara leggins med rib, junior
Beskrivelse

Beskrivelse

Unge ryttere vil elske disse komfortable, læderlignende leggins når de træner.


Horze har lagt vægt på detaljerne i fremstillingen af disse leggins til børn, for at være sikre på at stoffet er slidstærkt, holdbart og komfortabelt. Det naturlige Amara læderlignende produkt har samme struktur som ægte læder, men er fuldstændig syntetisk. Mikrofiberstrukturen er blød, holdbar og rivesikker, med stor elastisk styrke som bevarer faconen og tåler hårdfør brug. Disse leggins former sig efter benets form og sidder godt. Der er placeret en holdbar YKK-lynlås mellem strækpanelerne som holder dem på plads. I toppen er der en velcrorem som justerer pasformen, mens en knaprem i bunden overlapper enden af lynlåsen og holder den sikkert på plads. De indvendige paneler beskytter mod gnavning og giver godt greb, selv under våde omstændigheder.


Egenskaber:


 • Lette men stærke og rivesikre leggins til børn
 • Slidstærkt naturlig Amara-materiale der ligner naturligt læder
 • Varmebestandigt, syre- og basebestandigt
 • Syntetisk materiale der føles som ægte læder
 • Åndbare
 • Formet område over vristen
 • De elastiske ribpaneler på siden giver 1/2" stretch og komfort med bevægelsesfrihed
 • Resistent mod snavs
 • Forstærket elastisk strop under foden som holder dem på plads
 • En knappet rem overlapper og sikrer enden af lynlåsen

Teknisk beskrivelse:


Amara-materiale: 65% nylon og 35% PU-læder.


Vaskeanvisning:


Hånd- eller maskinvask ved 40°C. Brug normale vaskemidler der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

6 Likes

Gode grundlæggende chaps med værdi for pengene. Holdbar og behagelig, og foden forbliver på plads, mens du er i sadlen. Let at tage på. Når man kiggede på størrelsesguiden, blev det straks matchet og behøvede ikke at gå igennem reglen.

Gode begynder leggins!!!
3 Likes

De er rigtigt flotte og enkle og en god pris de egner sig bedst til begynder!

Horze Amara børns chaps
3 Likes

De er behagelige at have på og vil forblive på deres fødder, så længe størrelsen er rigtig. Selv kunne jeg have bestilt en størrelse mindre. Et par tråde har forladt løkken. Alt i alt temmelig grundlæggende kapsler. Jeg anbefaler at ride for begyndere og dem, der har nok grundlæggende chaps. Er billige.

Gode leggins
2 Likes

jeg bruger disse leggins hver gang jeg er oppe at ride. Jeg syntes de sidder super godt og de er meget flotte at kigge på. de matcher mine ridestøvler og de passer bare super godt sammen:-)

mini-chaps amarra junior
2 Likes

Det er mini chaps er virkelig gode, det beskytter meget godt, og det er nemt at tage på og tage af. Prisen er meget god, og den er meget solid. Jeg har det i tre år nu, og det er selvfølgelig lidt snavset, men jeg vasker hvert ridekurs, og det er rent nikkel, ikke beskadiget ... Jeg anbefaler dem

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.