Op til 60% rabat på Horze, B Vertigo og mange andre topbrands! *
Spar nu

Stassek Equimousse, 750ml

Produkt-ID: 330423

DKK 69,95
(Prisen er inkl. moms)
Stassek Equimousse, 750ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Stassek Equimousse, 750ml
DKK 69,95
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equimousse, 750ml

Beskrivelse

Spray på, masser og skyl af – det er det hele. Equimousse er hurtigere, nemmere og mere effektiv. Equimousse er velplejende og gør den silkeblød, glat og skinnende, samt giver vitalitet og imponerende volume. Den har en mild og grundigt rensende virkning, og ikke udtørrer hud, pels og hår, selv når den anvendes regelmæssigt. Den innovative formular med økologiske overfladeaktive stoffer, gavnlige olier og mild balsam som nærer hud, pels og hår, hvilket giver en skinnende pels, samt voluminøs man og hale. Equimousse fremmer hudens og pelsens naturligt beskyttende funktion, og egner sig også til sensitive heste. Olivenbladsekstrakt med en ekstra dulmende virkning på huden, hvilket fremmer pelsens og hårets naturlige struktur, og hindrer hudirritation. Turkey red olie bevarer hårets naturlige olier og hindrer at håret fremstår uplejet. Naturlige silke proteiner lægger et beskyttende lag på hvert enkelt hårstrå, for at skabe en naturlig silkeglans Disse ingredienser giver en blød og flot skinnende pels. Man og hale er nemme at rede ud, og får fuld volume. Dufte kan irritere heste, forårsage allergiske reaktioner og tiltrække insekter. Derfor indeholder Equimousse ikke noget parfume. Selvfølgelig er Equimousse fri fra alle doping ingredienser.


Bedste forsendelsespris

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.

Produktvurderinger (0)
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.