Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
-40%

Horze Evelyn Åndbare handsker, damer

Produkt-ID: 31680

DKK 113,40
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Evelyn Åndbare handsker, damer
Beskrivelse

Beskrivelse

Sommerhandsker i sofistikeret stil, hjælper dig med greb omkring tøjlerne i varmen.


Vis stil og ynde med disse dejlige sommerhandsker på skolen eller til stævnet. Disse åndbare handsker er super strækbare, og har et godt greb og en ekstra fleksibel håndflade.


Egenskaber:


  • Stilfulde og meget behagelige sommerhandsker
  • Strækbart & åndbart Lycra tekstil på ydersiden
  • Godt greb & strækbar håndflade

Teknisk beskrivelse:


100% Polyamid/spandex med PU-læder.


Vaskeanvisning:


Tørres af efter brug med varmt vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Perfekt pasform!
5 Likes

Jeg hader at sige, at disse 'passer som en handske', men det gør de bestemt. Jeg elsker materialet og det faktum, at objektglasset kommer på plads uden brug af en snap eller velcro-lukning.

Åndbare handsker Horze Evelyn
5 Likes

Bestilte handsker Horze Evelyn farver Dark Navy, størrelse 7 på min 17.4. Jeg var tilfreds med købet! De ser stilfulde ud, materialet er behageligt, strækker sig perfekt og gnider ikke. Det er lidt vanskeligt at bruge telefonens sensor, men at finde det rigtige kontaktpunkt er ikke et problem :)

Elsker disse handsker!
3 Likes

Disse handsker er lavet af et let, elastisk materiale, der er meget behageligt. håndfladerne og indersiden af fingrene er lavet af et mere gribent lædermateriale, men de var tæt kontakt og hurtigt at tørre. de hjalp mine hænder med at føle sig cool og behagelig hjemme og i showringen.

Let at bruge handsker
2 Likes

Jeg ELSKER disse handsker, fordi de er lette at komme til og fra svedige hænder. Stofryggene holder mine hænder køle, og håndfladerne er lavet af et syntetisk gribemateriale, der faktisk griber fat. Jeg har haft så mange andre handsker med 'griber'-palmer, der blev til glatte siliciumhænder, der fik mig til at gribe for tæt. Jeg vasket disse med Melp efter 4 konkurrencerider, og de kom rene ud på stoffet, men håndfladerne bevarede lidt af den sorte plet. Men de ser stadig godt ud fra jorden, og fingrene var lige den rigtige længde til mine 7 hænder. Prisen er enestående for så dejlige handsker. Den reflekterende stribe på ryggen er en dejlig touch, når man kører tidligt om morgenen. Jeg vil købe et par til min daglige træning og se, hvor godt de holder op. Jeg holder dig orienteret.

handsker
1 Likes

Lidt dårlig pasform ... også savner jeg en båre over mit håndled ... eller godt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.