« Tilbage / Hest / Bid / Muffebid

Sprenger Sprenger Pronamic Sensogan Todelt Trensebid, Løse Ringe, 14 mm

Fra DKK 799,00
RRP: DKK 999,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: Silver
Silver Sprenger Pronamic Sensogan Todelt Trensebid, Løse Ringe, 14 mm
Størrelsesguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbage

Når man måler bidstørrelsen skal man altid måle længden fra indersiden af en bidring (eller kindstykke) til indersiden af den modsatte. Forvis dig om at biddet er helt strakt. Biddets tykkelse måles lige indenfor bidringen. Når det sidder i hestens mund, bør der højst være 5 mm (¼") luft på hver side.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Forlænget returret indtil 31.01.2024

Beskrivelse

Sprengers nyeste bid er udviklet af Heiko Schmidt-Sentek i samarbejde med Jessica von Bredow-Werndl og Benjamin Werndl. Pronamic-bid er anatomiske, kurvede todelte bid med fremadrettet port. Disse bid hjælper heste på et avanceret træningsniveau til at bære sig selv og gå frem til hånden/biddet, imens den forbliver eleveret gennem halsen. Alle Pronamic-bid er fremstillet af Sensogan, et toksilogisk testet bidmateriale i høj kvalitet. Disse bid anbefales til heste, der har færdiggjort basistræningen på korrekt og fornuftig vis. Sammenlignet med almindelige anatomiske modeller, så frigør Pronamic-bid de nedre lader, hvilket gør dem særligt velegnede til sensitive heste eller heste med en tynd tunge. Hvad angår springning, så er Pronamic-bid specielt effektive til heste, der trækker energisk mod forhindringen og har det med at spænde i nakken. På grund af biddets specielle facon, har rytteren en mere effektiv indflydelse uden at behøve at være for stærk. Dette kan være med til at forhindre overreaktioner, såsom at slå med hovedet og undvige biddet, og give bedre harmoni mellem rytter og hest.

Egenskaber:

  • Todelt bid
  • Anatomisk og ergonomisk facon
  • Anbefales til udvikling af hestens uddannelse
  • Opfordrer hesten til at gå frem
  • Effektivt til heste der spænder i nakke
  • Også velegnet til sensitive heste og heste med tynd tunge

Teknisk beskrivelse:

Tykkelse: 14 mm Ringdiameter: 70 mm Sensogan, ringe i rustfrit stål.

Produkt-ID: 341306

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: