Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track springunderlag, fast

Produkt-ID: 17046

DKK 586,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track springunderlag, fast
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track springunderlag, fast
DKK 586,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Back on Track springunderlag, fast
Beskrivelse

Beskrivelse

Stiligt springunderlag. Hjælper og forbedrer ryggens muskler. Effekten øges når dette sadelunderlag anvendes. Indvendig foring af keramiske fibre. Back on Track logo. Dobbeltbåndet piping.


Teknisk beskrivelse:


Åndbart. Materialer: keramiske fibre, 100 % bomuldsydre. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Brug ikke blødgøringsmiddel.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jeg elsker det!
0 Likes

Stor fan af mærket, jeg gentager! Meget tilfreds med mit køb, tæppet er meget grundlæggende i udseende, hvilket er interessant, det er dets varmekonserveringsegenskaber!

Størrelse: Normal
Bedste sadelpude!
0 Likes

Tak tilbage på sporet! Min OTTB er over ved knæet og har sidestænger næsten parallelt med jorden. Takket være hans sadelpude og poloindpakning har hans overgang fra glædehest til dressurhest været vidunderlig, noget jeg har håbet på i årevis. Han snubler mindre (yah polos og hurtige indpakninger!) Og kommer virkelig igennem bagfra, fordi hans rygmuskler forbliver så løs og varm (yah sadelpude!). Fremragende produkter! Han kunne IKKE bevæge sig sådan før jeg købte ham det her!

Størrelse: Normal
Stor sadelpude
0 Likes

Jeg bestilte den sorte sadelpude i S Sadelpude er ret stor, men passer perfekt under min 17 "VS sadel, og der ville være plads til en større sadel (så 18" skal i det mindste gå derude). Sadelpuden er meget langt på skulderen (er på en 1,40 pony), men det generer ikke (i det mindste min vallak) og er ikke overraskende, da det er en saddelpose, og jeg har en sadel VS. Undersiden af sadelpuden er ikke lavet af det samme materiale som toppen, ser lidt fleece-lignende ud, og jeg kan forestille mig, at det kan blive meget varmt om sommeren, men har ingen anmeldelser i denne henseende. På grund af Back on Track-effekten, vil min vallak helt sikkert være superafslappet med sadelpuden.

Størrelse: Normal
Tilbage på sporet
0 Likes

Jeg har allerede dette i hvidt, så ville have en mere praktisk farve. Jeg elsker bagud på banen og det gør min hest også. God pasform.

Størrelse: Normal
tilfreds
0 Likes

Tilfreds med dette køb, der svarer til beskrivelsen og de foreslåede billeder. Ser ud til at opfylde dens mål, min følsomme hoppe støtter det godt. Jeg tror, jeg ville sætte pris på og indse flere af dens fordele den næste vinter. Købt i salg og med et tilbud om levering, det var en god handel!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.