Zandona Sensitive+ gamacher

Produkt-ID: 19377

DKK 1.549,00
(Prisen er inkl. moms)
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Zandona Sensitive+ gamacher
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse SENSITIVE+ gamacher er fremstillet i Italien og er blevet konstrueret til at beskytte springheste mod sammenstød og knubs på forbenets kode og dele af mellemfodsbenet, samtidig med at støtte senen. Deres indvendige belægning er af naturligt lammeskind for at give maksimal komfort og anti-allergiske egenskaber, ideelt til følsom hud. De består af udvendig TPU med differentieret tykkelse og har 6 luftkanaler lokaliseret over koden. Der sidder Gel-Tech mellem TPU-laget og den indvendige belægning hvor det er nødvendigt, hvilket fungerer som stødabsorbering og komfortabel polstring. Under yderskallen ligger der carbonfibre, som termisk isolerer leddene mod varme som dannes af den udvendige friktion, samtidig med at det øger den mekaniske modstandsdygtighed mod slag. På den indvendige side, tæt på kodebenet, er der skabt en flexzone, som er nødvendig for at give foden maksimal bevægelsesfrihed. De elastiske stropper med quick-release er indstillet til at lukke sikkert, og er faktisk udstyret med et dobbelt låsesystem (horisontalt/vertikalt). Deres dimension og ergonomiske form er udviklet som en nøjagtig kopi af benets form hvilket garanterer, at de sidder perfekt og undgår enhver form for belastning.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Beste beleggene jeg har!
0 Likes

Disse beleggene er utrolig gode. Beskytter godt, og ikke minst ser utrolig fine ut! Virkelig verdt hver eneste krone, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte de til min ponni!

Mittelgut
0 Likes

Für den Preis habe ich eine hochwertigere Gamasche erwartet. Das Lammfell kann ich nicht 100% als echt identifizieren, es ähnelt Kunstfell sehr, ist gewebt. Die Gamasche ist eher klein. Verarbeitung ist gut.