FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Nicolet ridepisk

Produkt-ID: 42209

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Nicolet ridepisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Nicolet ridepisk
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Nicolet ridepisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridepisk med flettet håndtag. Læderflap. Nylonskaft.


Teknisk beskrivelse:


Længde: 60 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jeg kan godt lide
0 Likes

Pisken ligger behageligt i hånden, af god kvalitet, ikke tung, jeg bruger den let og naturligt.

Lækker let pisk
0 Likes

Jeg købte denne lille pisk da jeg kun havde lange dressurpiske, så jeg manglede en lille praktisk pisk. Den har utroligt lækkert læder håndtag, som ikke bliver svedig og glat. Den er let og giver mere lyd end kraft. Super tilfreds med den, især til en overkommelig pris.

Størrelse: Normal
Horze Nicolet Signatur Rider Bat
0 Likes

Jeg bestilte denne afgrøde, fordi jeg ikke var på udkig efter at bruge en masse penge på en, og jeg ville stadig have en god kvalitetsafgrøde. Og det er nøjagtigt hvad jeg fik! Håndtaget er virkelig gribent, og jeg elsker at sy på det. Generelt stor afgrøde!

Størrelse: Normal
Fantastisk pisk til prisen
0 Likes

I betragtning af at dette er en billigere pisk, er jeg virkelig imponeret over, hvor flot det ser ud, jeg synes, det ser bedre ud end flere dyrere pisker, jeg har set på! Håndtaget er behageligt i hånden, men jeg har endnu ikke kørt med denne pisk. Den måde, hvorpå håndtaget er fremstillet, kan jeg dog forestille mig, at det bryder sammen med meget brug. Dog bruger jeg ikke ofte en pisk, og jeg synes, det er godt for hver dag-rytteren. Jeg kan især godt lide den måde, slutningen er formet på, og at det er læder, ikke plast, så det går ikke i stykker efter nogle få anvendelser. Samlet set en dejlig, klassisk, flot pisk til en fantastisk pris.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.