« Tilbage / Hest / Hestedækken / Dækkener til Pony / Stalddækkener til Pony

Kentucky Horsewear Kentucky stalddækken, 400 g

DKK 905,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bedste Pris
Spar 12 % fra 600 kr eller 16 % fra 1000 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 600kr +, spar 12%. Køb for 1000kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.06.2024.
Farve: Black
Black Kentucky stalddækken, 400 g
DB/AB Kentucky stalddækken, 400 g
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Kentucky Horsewear har udviklet en enestående kollektion af kvalitetsdækkener. Vores stalddækken med 400 g. fyld har kunstig kaninskindsforing (100 % dyrevenligt), som giver en ekstrem blød følelse og derfor forhindrer irritation og hår i foringen. Dækkenet kan maskinvaskes ved 30 grader. Må ikke tørretumbles. Takket være det kunstige kaninskinds bløde hår får hesten en blankere pels. Det kunstige kaninskind skaber små luftlommer, der fastholder kropsvarmen. På grund af det høje forhold mellem varme og vægt tilbyder stalddækkenet fremragende komfort. Kunstigt lammeskind beskytter manken. Det ydre materiale (600D polyester med høj holdbarhed) med rudevattering gør det meget sværere for hesten at bide i stoffet og rive det i stykker. Det forhindrer også, at spåner klæber til dækkenet. Stalddækkenet har to frontlukninger og to krydsgjorde, der er forstærket med kunstlæder. Haleremmen er aftagelig og er dækket med plastik, hvilket gør den nem at rengøre.

Egenskaber:

  • Kunstigt kaninskind for at undgå irritation. Kunstigt lammeskind for at beskytte manken. Højt varme- og vægtforhold, hvilket giver maksimal komfort. 600D polyester med høj holdbarhed. Dobbelt frontlukning, krydsgjorde og halerem.

Produkt-ID: 332531

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: