FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Compositi fleksible stigbøjler

Produkt-ID: 16065

DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Compositi fleksible stigbøjler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Compositi fleksible stigbøjler
DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Køb også
Compositi fleksible stigbøjler
DKK 269,00
Horze stigremme
DKK 215,10 DKK 239,00
Compositi fleksible stigbøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

Lette, brede stigbøjler som giver bedre komfort for knæene.


Nyd selv de længste dage i sadlen med disse ekstra brede stigbøjler fremstillet af holdbar, let plastik med en fleksibel, stødabsorberende fodplade. Disse stigbøjler giver masser af komfort og holder knæsmerter på afstand.


Egenskaber:


 • Slidstærk let plastik
 • Glasfiberforstærkning
 • Til begyndere og erfarne ryttere
 • Giver bedre kontrol over hesten
 • Fodplade med struktur giver bedre greb
 • Sikkert for rytteren
 • Fleksibel stødabsorberende fodplade
 • Nedsætter træthed i foden
 • Bred, skridsikker sål

Teknisk beskrivelse:


Par.


Vaskeanvisning:


Tør af med fugtig svamp, tørres med håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

SLR beslag
0 Likes

De er meget tilfredse med disse indsatser, de er perfekte! At have ankelproblemer er en reel lettelse til en rimelig pris!

Størrelse: Normal
Stirrup Reflex Compositi
4 Likes

Disse målere er virkelig STORE! Jeg anbefaler! Meget god fodvedligeholdelse! Med bred sål. Derudover er prisen meget attraktiv! Ventede ikke, kørte!

Solid og behagelig!
2 Likes

Disse stigbøjler er meget behagelige, især for dem, der lider lidt af ankler. Dæmpningseffekten er effektiv. Derudover er de stærke på trods af stød og kraftig brug, de skader ikke hverken grenene eller det gulv, der forbliver gribende. Det kan bare være bedre at tilbyde flere gulvfarver ^^ men det er det.

Størrelse: Normal
Elske disse stigbøjler
0 Likes

Jeg købte faktisk et par dyrere "navnemærke" stigbøjler, kørte ind i dem en gang og tog straks dem af for at sætte disse tilbage på !! Det ser ud til, at jeg ikke kan stå og køre i noget andet. De er komfortable, holdbare og flot. Egenskaber, som jeg kan lide på disse stigbøjler, er det faktum, at jeg bare kan skylle dem af, og de ser helt nye ud igen, og det faktum, at de er brede slidbaner uden gummien på siderne, men stadig "bevæger sig" nedad for mine meget stive ben og ankler, så jeg lettere kan få mine hæle ned.

Størrelse: Normal
Refleksbøjler
0 Likes

Disse stigbøjler er vidunderligt lette og gør en enorm forskel, når man sætter sadlen på og tager den af hesten. Jeg behøver heller ikke bekymre mig om at blive slået ud, hvis man flyver hen over sadlen, mens man klæber sig op. Jeg er imidlertid ikke sikker på, om jeg vil lette trykket fra mine knæ. Jeg gik på en temmelig lang tur i går, og mine knæ var stadig ondt af at være i stigbøjlerne. Jeg kan godt lide den lette vægt, og de er rene og meget lettere at håndtere. Tak!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.