Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Sprenger Bow Balance stigbøjler

Produkt-ID: 16126

DKK 1.549,00
(Prisen er inkl. moms)
Sprenger Bow Balance stigbøjler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Bow Balance stigbøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

En ny dimension indenfor stigbøjler som giver suveræn komfort og forbedret sikkerhed. Passende indlæg: 16135.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: HS rustfrit stål.Sælges i par.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastiske stigbøyler!
1 Likes

Jeg har ikke hatt de så lenge, men jeg er kjempefornøyd så langt med disse stigbøylene! Har alltid slitt med at min høyre ankel gjør ekstremt vondt og blir helt nummen til slutt, men med disse stigbøylene får jeg ikke vondt i det hele tatt og jeg mister ikke følelsen i foten min. Så visst noen sliter med samme problemet så ville jeg anbefalt disse uten tvil!

Tolle Steigbügel, ich liebe es damit zu Reiten
0 Likes

Ganz Tolle Steigbügel, Sicher und Knieschonend. Ich habe manchmal Knieschmerzen, mit diesen Flexiblen Bügeln gar kein Problem. Die Breite Trittfläche finde ich sehr angenehm, man verliert den Bügel damit auch nciht so schnell.

WOW
0 Likes

For meg som har leddgikt og har slitt veldig med at beina sovner vekk under riding pga smerter i ankler og knær så er de stigbøylene her helt suveren. Har hatt mine i kanskje litt over ett år og ikke en eneste gang har jeg kjent smerte ved riding etter jeg kjøpte dem. Har også falt en hel del ganger etter jeg kjøpte dem og kan trygt si at foten sklir ut med en gang. Så de her er virkelig å anbefale.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.