Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver! *
Spar nu

Horze All-In-On grooming-boks og siddeplads.

Produkt-ID: 26256

DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze All-In-On grooming-boks og siddeplads.
DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze All-In-On grooming-boks og siddeplads.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne smarte og ekstra solide grooming-kasse kan også bruges som skammel når man skal have fat i noget højt oppe eller stige op på hesten. Fremstillet af solidt, formstøbt plastik med en top der kan bære op til 120 kg. Løft låget til to udtagelige opbevaringsbakker til småting. Boksen opbevarer alle dine plejeting sikkert og tørt. En haspe-lukning sikrer at boksen ikke åbner sig når man flytter den med det sammenklappelige håndtag. God til stævneting, medicinsk udstyr eller som striglekasse.


Egenskaber:


  • Kan også fungere som skammel når man ikke kan nå.
  • Fremstillet af robust, formstøbt plastik med skridsikker top.
  • Løft låget til to udtagelige opbevaringsbakker til småting.
  • Boksen opbevarer alle dine plejeting sikkert og tørt.
  • En haspe-lukning sikrer at boksen ikke åbner sig når man flytter den med det sammenklappelige håndtag.
  • God til stævneting, medicinsk udstyr eller som striglekasse.

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100 % polyuretan. Mål: 47 x 30 x 33 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Praktisk trin og rengøringsboks
1 Likes

Denne rengøringsboks er meget robust (jeg testede den ved at hoppe på den!) Og dejlig at bruge. Låget lukkes pænt, så støv ikke kommer ind, så længe du lukker det. Er en god lås mod mennesker, der ikke behøver det. Farver matchede ikke billedet med mig. Bakkerne på indersiden var ikke orange for mig som på billedet, men bare sort. Jeg kan faktisk godt lide det, så det var sjovt i mit tilfælde! I øvrigt er der to containere, så der er ikke meget plads tilbage til større genstande, men du kan selvfølgelig holde den ude.

0 Likes

Meget god, at kassen skulle være solid, så du kan bruge den som en afføring, men ville ikke have gjort det for ofte, da låget til sidst faldt af. Men da de andre afkrydsningsfelter her hos os normalt bliver rykket ved at sidde på dem, er det okay med en lidt mere solid model. Ellers er jeg meget glad for god plads i kasserne, hvilket ikke er så godt til dette. Meget trang, især hvis du bruger bakken inde.

Værktøjskasse
0 Likes

Den uerstattelige assistent på ture og hjemme! Praktiske rum, hvor alt nødvendigt tilbehør passer - fra børster til gummibånd til manke. En pålidelig afføring vil hjælpe med at forberede hesten til starten og give rytteren hvile i pauser.

Godt køb :D
0 Likes

Det er virkelig et godt køb:D Den er stabil, god som skammel og stor rummelighed... Kan dog ikke anbefales til at slæbe rundt med xD Jeg har været fuld tilfreds :D Og rillerne på låget gør at man står fast, selv om ens sko er glatte :D

Kan klart anbefales!
0 Likes

Rigtig fin, god kvalitet, og meget slidstærk! 'Låsen' kan være lidt træls, var svær at finde ud af i starten da man kun skal tage fat i noget af den. (Kan ikke ses på billedet) Ellers er jeg helt vild med både designet og pladsen indeni. Kun godt herfra! :-)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.