Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Diamond manrosetter

Produkt-ID: 26215

DKK 84,15
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Diamond manrosetter
Beskrivelse

Beskrivelse

Manrosetter. To metallic farver: violet og sølv. Sælges i sæt med 16 stk.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker buerne!
0 Likes

Har brugt disse buer i over et år, og elsker dem absolut! I Brasilien har vi ikke mange muligheder, og folk er konstant i ærefrygt med dem. Den eneste tilbagevenden er, at nogle gange den elastiske pop, og de er virkelig svære at reparere. Men elsker dem generelt!

Elsker dem!
0 Likes

Det er en sjov måde at tilføje en smule gnistring, når jeg går rundt i springerne, når vi går tønde løb, eller endda når vi bare træner, og jeg vil tilføje noget sjovt til vores outfit! Sølvbuerne har næsten en guld iridescens for dem, så de matcher virkelig alt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.