« Tilbage / Rytter / Accessories / Tasker

Kentucky Horsewear stor trensetaske

DKK 659,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bedste Pris
Spar 22% EKSTRA på Horze & B Vertigo-mærket! + Få 12% rabat på næsten alle andre mærker
Kopier kode: SUMMER2024
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Mærkerne i Brands in Focus Sale er udelukket: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.06.2024.
Farve: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear stor trensetaske
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Kentucky Horsewear trensetaske beskytter dine trenser under transport, ved stævner og derhjemme. Trensetasken har kunstigt kaninskind på indersiden for at undgå ridser på læderet. Den har en krog indvendig til at fastgøre trensen. Navneskilt på front kan vendes og gøres personligt. Trensetasken kan fastgøres til hvad som helst takket være ringen i toppen. Den har samme rudevattering som vores staldsæt (gardin, front, hovedbeskytter) og vores dækkener! Derfor topper denne trensetaske Kentuckys stævnetilbehør. Den kan maskinvaskes ved 30 grader. Må ikke tørretumbles.

Egenskaber:

  • Beskytter din trense. Kunstigt kaninskind indvendig. Ring til ophængning af trense og taske. Navneskilt der kan gøres personligt. Rudevattering der matcher vores staldsæt og dækkener.

Teknisk beskrivelse:

68 cm x 30 cm x 20 cm.

Produkt-ID: 332529

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: