Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120

Produkt-ID: 17583

DKK 804,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120
Beskrivelse

Beskrivelse

Rygvarmeren har tynd fylding samt et velcrobånd langs hele ryggen. Et aftageligt velcrobånd kan syes ind i hestens almindelige dækken således at dette kan bruges sammen med rygvarmeren. Der findes ringe til at sætte rygvarmeren fast kortvarigt, fx mellem konkurrencer. Remme medfølger ikke.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track rygvarmer til hest.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

polyvalent
1 Likes

Kan bruges i en hvilken som helst sæson, i modsætning til tæpper, kan det også sættes som et nyretæppe eller lanyard i starten af arbejdet på en hest, der ikke bevæger sig, rigtig godt for lange heste at varme op i ryggen, lille mindre, det er ret glat, så du er nødt til at lægge en surfaix og bælter for at holde den på plads

et konstant godt produkt
1 Likes

Min hest har en tendens til at blive anspændt i ryggen bare om vinteren. Back on Track back warmer giver så meget varme og er en rigtig godbid for hesten. Han sidder meget flot og er let at fikse med et elastisk talje og en rem rundt halsen. Jeg ville købe det igen og igen,

skuffelse tilbage på sporet tilbage varmer
1 Likes

unødvendig udgift: genererer ikke nogen varme, der er markeret på hestens ryg, og meget upraktisk at bruge (stroppen alene er ikke nok til at holde den på plads, så du er nødt til at sætte en krave derudover, kabysse og ubehageligt at gå lav udskæring)

Bot
0 Likes

Bot har været i brug i lang tid, og hesten tak! Kædebåndstropperne er slidstærke og pakker løs til langvarig brug.

0 Likes

Brugt meget, holdbart og overraskende varmt. Sidder ikke perfekt, klapper let fra side til side. Sløjferne er lidt mærkelige i fronten, ellers rigtig gode, og de fastlåste muskler undgås.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.