JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120

Produkt-ID: 17583

DKK 804,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120
DKK 804,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track rygvarmer til hest, 100 x 120
Beskrivelse

Beskrivelse

Rygvarmeren har tynd fylding samt et velcrobånd langs hele ryggen. Et aftageligt velcrobånd kan syes ind i hestens almindelige dækken således at dette kan bruges sammen med rygvarmeren. Der findes ringe til at sætte rygvarmeren fast kortvarigt, fx mellem konkurrencer. Remme medfølger ikke.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track rygvarmer til hest.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

top
0 Likes

Fantastisk produkt! Min hest "skrangler", når jeg fjerner den !! Før arbejde under plejningen Og forberedelsen finder jeg, at min hest er mindre stiv og mere bundet hurtigt, det fra 1. brug. Efter arbejde undgår dette ømhed og tillader god bedring. Tæppet glider lidt, jeg lægger en elastisk overflade for at holde det, og jeg vil klirre med en brystrem, fordi jeg synes BoT er lidt dyr. Jeg anbefaler dette produkt!

Størrelse: Normal
skuffelse tilbage på sporet tilbage varmer
1 Likes

unødvendig udgift: genererer ikke nogen varme, der er markeret på hestens ryg, og meget upraktisk at bruge (stroppen alene er ikke nok til at holde den på plads, så du er nødt til at sætte en krave derudover, kabysse og ubehageligt at gå lav udskæring)

Bedste bagvarmepude!
0 Likes

Jeg har for nylig investeret i en håndfuld Back On Track-produkter. Den ene er denne bagpude. Den første ting, min træner gør, når hun ser ham alt indpakket, er at sige "wow, han elsker at blive kogt he he?". Back on Track har virkelig ændret min hests samlede lykke. Jeg ejer en 20 år gammel OTTB, der havde et stressende liv, indtil jeg fik mine hænder på ham. Jeg bruger 2 af disse bagpuder, mens han er på tværs, en på hans nakke og en på hans ryg / rumpe. Vi springer ind i en af dem, inden vi kører, og så er han blød og afslappet. Men hvad der virkelig er fantastisk, og dette kan virke underligt, men når han har denne bagpude på, falder han til sidst. Min hest afvikles som en korkskrue, og han har aldrig i de 10 år, jeg har ejet ham frivilligt droppet ud af afslapning. Dette er enormt for os !! Ikke mere kæmper for at se efter bønner. Bare kast på bagpuderne, vent 10 minutter, og så går vi! Ingen grund til at ringe til dyrlægen for at berolige ham længere, hvilket er stress fra begge vores skuldre. Tak Back On Track for virkelig at gøre min hest glad;) Vi stopper ikke med at købe, før vi har en bobledragt af Back On Track.

Størrelse: Normal
Meget effektiv
0 Likes

Meget tilfreds med denne varme ryg! Jeg bruger det før og efter ridning, og jeg føler forskellen! Det mangler mod den forreste rem for at opretholde bagvarmen, fordi ryggen trods en elastisk surfaix.

Størrelse: Normal
et konstant godt produkt
1 Likes

Min hest har en tendens til at blive anspændt i ryggen bare om vinteren. Back on Track back warmer giver så meget varme og er en rigtig godbid for hesten. Han sidder meget flot og er let at fikse med et elastisk talje og en rem rundt halsen. Jeg ville købe det igen og igen,

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.