Trikem Sport Trikem Vimital Hyaluron

DKK 359,00
Prisen er inkl. moms
12 % rabat på din bestilling
Kopier kode: HZAUTUMN
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.09.2021.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Hyaluronsyre kommer ud i leddene, når den gives oralt som et fodertilskud. Hyaluronsyre findes naturligt i ledvæsken og har en støddæmpende og smørende funktion. Ved hård belastning eller høj alder forringes ledvæsken, og den mister sin elasticitet, hvilket øger slitagen. Ledvæsken fungerer også som næringstransportør for leddene. Med VIMITAL® Hyaluron 100 tilføres HA dagligt og bidrager til stabil viskositet i ledvæsken. AnvendelseBehovet for Hyaluronsyre bestemmes af belastningen og hestens alder. Fra 12-14 års alderen producerer heste mindre mængde kropslige stoffer. Hvis hesten derefter bruges til træning eller konkurrence bør dere proaktivt give tilskud af Hyaluronsyre . Unge heste under uddannelse har ofte ikke haft tid til at opbygge tilstrækkelig muskelmasse til at lindre samlinger. Uddannelsen af unge heste sker ofte med høj frekvens og det kan derfor være vigtigt at give Hyaluron. Mest almindelige er at ikke tænke på kosttilskud indtil du mærke til de dårlige bevæger, halthed eller i værste fald betændelse . Lame heste bør altid undersøges af en dyrlæge , men ofte har hesten signaleret problemer langt tidligere. Lang opvarmning og stive bevægelser er tidlige signaler. Der kan også være pludselige stop eller uvilje til at udføre dressur bevægelser. Man kan også holde øje på hvis hesten konsekvent lindre et ben i hvile. VIMITAL Hyaluron100 gives forebyggende eller ved den mindste tegn på, at hesten er fastholdt i deres bevægelser.


Egenskaber:


  • Hyaluronsyre 100 mg
  • Natriumbenzoat
  • Vand

Teknisk beskrivelse:


ammensætning: Vand, glycerin, natriumhyaluronat
Tilsætningsstoffer: Citronsyre E330
Analytiske indholdsstoffer
Råprotein: <0,3 %
Rå olie-fedt: <0,1 %
Råfibre: <0,5 %
Råaske: <0,5 %: 0,26 %
Calcium: <0,1 %
Natrium: 0,08 %.
Fosfor: 0,8 %: <0,01 %
Vandindhold: 99,1%.


Brugsanvisning:


DOSERING2 x 20 ml i 10 dage i foderet. Dernæst 20 ml/dag i så lang tid som det er nødvendigt.Flasken varer i 40 dage og derefter vil hver flaske vare i 50 dage.


Produkt-ID: 25766

Læs anmeldelser:

Trikem Vimital Hyaluron