« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Gamacher og benbeskytterer / Transport- og Staldgamacher

Horze Cairo Infra-Red Staldgamacher

RRP: -18% Rabat
DKK 449,00
RRP: DKK 549,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt

12 % ekstra rabat her eller 16 % i appen

Download nu

Kopier kode: FORYOU
Gælder i appen og i onlinebutikken: 700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 25.06.2024.
Farve: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red Staldgamacher
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Terapeutiske staldgamacher med meget blød polstring og ekstra åndbar og solid yderside. 4 burrebåndslukninger holder dem på plads. Infrarøde staldgamacher for øget blodcirkulation. Keramiske partikler i indersidematerialet absorberer kropsenergi fra hesten og frigiver infrarøde stråler, der penetrerer huden og har en vitaliserende effekt på blodcirkulation og stofskifte. Øget blodcirkulation kan have en positiv effekt på fornyelse af celler og fjernelse af skadelige substanser i vævet. Varmen, der skabes, er ligeledes velegnet efter anstrengelse eller ved skade, eller for heste med tendens til hævede ben. Staldgamacherne kan anvendes natten over, under transport eller i paddock. Keramiske nanopartikler indvævet i materialet absorberer energi fra hestens krop og frigiver infrarøde stråler på 8~12μm tilbage til hestens krop. Infrarøde stråler kan penetrere væv og udlede vandmolekyler, der kan føre til stimulerende varmeudledning, der får blodkar til at udvide sig, hvilket kan give øget blodcirkulation & stofskifte, samt smidiggøre muskler.

Egenskaber:

  • Perforeret neopren på ydersiden for mere åndbarhed. Infrarødt tech-materiale med keramiske nanopartikler. Vitaliserende effekt på blodcirkulation & stofskifte. Blød polstring. Solid yderside. Hurtigtørrende. Stødabsorberende inderside der fæstnes på gamache med burrebånd. Stærkt burrebånd for optimal fiksering. Sæt med 2. Vælg en størrelse større til bagben

Teknisk beskrivelse:

100 % polyester

Vaskeanvisning:

Inder-pads maskinvaskes på 30°.

Produkt-ID: 18593

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: