Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Mullen stangbid

Produkt-ID: 13000

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Mullen stangbid
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkelt, lige (Mullen) bid til unge heste.


Mullen eller lige trensebid har et udelt mundstykke med løse bidringe, og er perfekt til mange ungheste og heste som ikke bryder sig om pres på tungen. Biddet ligger godt i hestens mund og lader ikke hesten læne sig mod de løse ringe.


Egenskaber:


  • Enkelt, lige bid
  • Mullen stil
  • Rustfrit stål
  • Løse bidringe

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 13mm. Ringe: 65mm.


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jeg elsker det!
1 Likes

Gik over til denne bit triple remskive helt uden problemer. Min hest kiggede på det i et par minutter uden for det grimme og tog det ind og ud en gang imellem bare for at lade hende vende sig mod det, før vi kørte. Hun tygger lidt på det for at finde ud af, hvad denne mærkelige ting hun havde været, og så var det ligeglad. Hun og jeg blev hurtigt forelsket i denne delte bit, og hun tager det helt frivilligt, så snart jeg kommer gående med hendes hovedteam. Tværtimod, hun er hård i munden (nogle mener, at denne bit er for heste, der er hårde i munden, som kan diskuteres), og jeg kan med min hånd sige, at denne bit er kommet til at blive.

0 Likes

Dejligt roligt bid i hestens mund. Efter 3 års bidløs ridning på min tidligere hest, gik jeg over til dette som han accepterede med det samme, i modsætning til andre bid. Kan anbefales til heste der bliver irriteret over et delt og uroligt bid.

0 Likes

lidt til en god pris! Havde held og lykke for at kunne bestille denne bit i størrelse 15 for et halvt år siden

0 Likes

Min hest havde det med at være irreterret over over delte bid, derfor prøvede jeg dette, og det virker bare over al forventning.

0 Likes

Jeg har købt denne bit for omkring 2 år siden til slæde og sulky ride, den bruges relativt sjældent, men er fantastisk og beviser kvalitet. Fantastisk til heste, der ikke har plads nok i munden til en simpel knust bit.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.