Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horseware Rambo Micklem multitrense

Produkt-ID: 301912

DKK 1.399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horseware Rambo Micklem multitrense
DKK 1.399,00
Horseware Rambo Micklem stævnetøjler
DKK 379,00
Horseware Rambo Micklem multitrense
Beskrivelse

Beskrivelse

Micklem trensen er meget komfortabel, effektiv og fleksibel. Elsket af heste, ryttere og trænere.


Egenskaber:


  • Denne unikke trense er designet til at passe til formen på hestens kranium på en behagelig måde, ved at undgå tryk på følsomme områder
  • Den kan bruges som en trense, longerings kapsun eller som en bidløs trense med 3 styrkemuligheder
  • Velegnet til heste og ryttere på alle niveauer, fra professionelle til hobby- og ponyryttere

Teknisk beskrivelse:


Læder i høj kvalitet, blød polstring på hovedstykke, pandebånd, næsebånd og kindstykker. Tungebeskyttende bidclips, to sæt bidstropper, buet strop, kraftig bidløs strop.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget godt hovedbeklædning
3 Likes

Dette hovedbeklædning er et af de bedste køb, jeg har foretaget. Alsidig i brug og meget god kvalitet på læder.

Perfekt alle runde hovedlag!
1 Likes

Elsker at der er så mange muligheder på micklem multibridle hovedbeklædning! Bekæmp fine hovedlag, hvis du varierer mellem bitløs eller med bid. Vi købte det bare for at ride på den bitløse og længsel. Krydsstroppen under haken Jeg ser ikke ud til at slappe af, når du frigør hovedtaget, det forbliver tæt. Kan ikke lide, at der er messingpenne på hovedlaget. Men bortset fra at det er af super god kvalitet, er det godt placeret på hesten, og det er meget brugervenligt.

Lækker trense
1 Likes

Jeg rider mest med bid, men havde tænkt mig at vende min hest til at ride uden. Denne trense er virkelig perfekt til begge dele. Der er 3 metoder at ride uden bid på, men jeg bruger nu den til urutineret heste. Ringen på næsebåndet har jeg kun brugt en enkelt gang, men det er nok ikke noget jeg kommer til at bruge fremover. Det sidste jeg vil sige er, at det er forholdsvis svært at finde pandebånd til denne trense, da læderet er ret tynd ude i siderne.

Værd at prisen
1 Likes

Normalt i afføring og godt med tre forskellige bite-frie alternativer og to måder at få bidet på, normalt og med kroge til næsehullet, der løfter bittet fra tungen. Jeg har trænet i størrelse cob og derefter fik de stropper til bid i både cob og pony, som var nødvendigt, når cob var for stor til min hest. Blødt læder, føles luksuriøst

Lyd til disse
0 Likes

Dejlig hovedtøj en gang! Det perfekte valg. Vi bruger det hele store fuld / x-fuld. Der var ikke plads til en fuld stak og x-fuld nip-knap. Jeg vil sige det er temmelig nafta størrelse. Ellers var dens pris forkert :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.