Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Horseware Rambo Micklem multitrense

Produkt-ID: 301912

DKK 1.399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Micklem multitrense
Beskrivelse

Beskrivelse

Micklem trensen er meget komfortabel, effektiv og fleksibel. Elsket af heste, ryttere og trænere.


Egenskaber:


  • Denne unikke trense er designet til at passe til formen på hestens kranium på en behagelig måde, ved at undgå tryk på følsomme områder
  • Den kan bruges som en trense, longerings kapsun eller som en bidløs trense med 3 styrkemuligheder
  • Velegnet til heste og ryttere på alle niveauer, fra professionelle til hobby- og ponyryttere

Teknisk beskrivelse:


Læder i høj kvalitet, blød polstring på hovedstykke, pandebånd, næsebånd og kindstykker. Tungebeskyttende bidclips, to sæt bidstropper, buet strop, kraftig bidløs strop.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Veldig godt hodelag
3 Likes

Dette hodelaget er et av de beste kjøpene jeg har gjort. Allsidig i bruk, og veldig god kvalitet på læret.

Lækker trense
1 Likes

Jeg rider mest med bid, men havde tænkt mig at vende min hest til at ride uden. Denne trense er virkelig perfekt til begge dele. Der er 3 metoder at ride uden bid på, men jeg bruger nu den til urutineret heste. Ringen på næsebåndet har jeg kun brugt en enkelt gang, men det er nok ikke noget jeg kommer til at bruge fremover. Det sidste jeg vil sige er, at det er forholdsvis svært at finde pandebånd til denne trense, da læderet er ret tynd ude i siderne.

Perfekr allround hodelag!
0 Likes

Elsker at det er så mange muligheter på micklem multibridle hodelaget! Kjempe fint hodelag dersom du varierer mellom bittløst eller med bitt. Vi har kjøpt det bare for å ri bittløst og longering. Kryss-reima under haka syns jeg ikke slakker seg godt nok ut når man slipper tøyletak, den forblir stram. Liker heller ikke at det er messingspenner på hodelaget. Men bortsett fra det er det av super god kvalitet, ligger godt på hesten og det er veldig brukervennlig.

Svært bra
0 Likes

Jeg bruker dette hodelaget ukentlig på verdens skjønneste ponni ved navn Levi<3 Jeg liker det veldig godt, og det virker som om Levi liker det også. Jeg bruker det bare som bittless, men det fungerer veldig godt som vanlig hodelag og:) Anbefales veldig;)

Kjempefint hodelag
0 Likes

Dette hodelaget ligger godt rundt hodet på hesten, og det er både fint og solid. Artig å kunne variere mellom forskjellige bittløse alternativer og med bitt. Det er ganske kostbart, men kvaliteten virker veldig god, så det er nok verdt pengene.

Helt greit
0 Likes

Dårlig passform hvis du tenker å bruke hodelaget på andre raser enn varme sportshester. Ellers er det et bra konsept.

Liten i str
0 Likes

Fornøyd med produktet, men veldig liten passform. Fjording gikk på ytterste hakket på str Full Horse. Stivt lær. Står made in India på læret - litt skuffet over indisk lær på en såpass dyr artikkel.

Veldig godt
0 Likes

Passer perfekt til min hest, og han elsker det. Læret er litt stivt i starten men er bare å bruke noen triks så er det et kjempegodt og slitesterkt lær. Litt dyrt, men tror det er verdt det over lengre tid. Også veldig bra siden man kan velge mellom flere måter å ri på.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.