Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze Prescott trense med krydsnæsebånd.

Produkt-ID: 10012

DKK 479,20
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Prescott trense med krydsnæsebånd.
DKK 479,20
DKK 599,00
Pharma Leather Conditioner, 450ml
DKK 149,00
Horze Prescott trense med krydsnæsebånd.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne trense med 8-talsstil, er perfekt til military og springning.


Krydsnæsebåndet er et perfekt valg til terrænspring eller banespring, hvor der er behov for yderligere kontrol. Remmen er vedhæftet nakkestykke, hvilket giver blød polstring og kontakt med hestens træk, ikke den tyndere næsebåndsrem. Gummitøjler der ikke glider i hænderne når de bliver våde.


Egenskaber:


  • Ægte lammeskind på midterstykket af næsebåndet giver komfort. Ergonomisk nakke og matchende læderpandebånd.
  • Spænder i rustfrit stål, kroghægter ved bid- og tøjlevedhæftning. Har smalle gummibelagte tøjler med diskret farveforing.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed. Aftør tøjlerne med fugtig klud.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk hovedtest anmeldelse
7 Likes

Tak så meget, at dette hovedtøj ankom tidligt! Perfekt pasform, læderkvaliteten er fantastisk, hovedstykket er skåret tilbage fra ørerne og masser af polstring. I modsætning til andre hovedtøj er der ikke en metalring, så det ikke gnider dem, tak, jeg vil købe en anden og anbefale. Strålende værdi for pengene!

Dejligt hovedtøj
4 Likes

Meget tilfreds med dette hovedtøj. Passer perfekt, og læderet er dejligt og blødt. Hovedstykket er skåret virkelig pænt, og næsebåndstroppen passer tæt på hovedstykket, hvilket giver et rigtig glat look. Hovedtøjet er top stukket i sort, hvilket får det til at se så pænt ud. Tøjlerne er ganske tynde, hvilket jeg kan lide og er bløde og fleksible. Kort sagt, dette er en smuk hovedtøj, som jeg ville have forventet at betale betydeligt mere for. Jeg kan virkelig ikke finde nogen ting at fejl.

Den bedste hovedtøj til god pris!
4 Likes

Jeg elsker absolut dette hovedtøj, alt føles og ser meget meget dyrere ud end en $ 300-hovedtøj! Jeg lavede et billede af min Palomino nedenunder, og det passer er min 15 1/2 hh QH! ser så fantastisk ud, jeg har tørret det ud hver dag og konditioneret det. ser stadig helt ny ud efter 3 uger med konstant brug :) Afsendt på to dage, så det var fantastisk. Tak for den lave pris og god kvalitet, Horze!

Meget fint
2 Likes

Jeg har kun kørt i dette hovedtøj en gang, og det fungerer virkelig !! Den overlevede en bucking-pony, og en ven kæmpede med den. Den eneste ulempe er, at selve flashen er ganske lille, så hvis du bare vil have hovedtøjet for at se ud og vil holde blitz løs, skal du muligvis slå hullerne, men for min hest passer den perfekt på det sidste hul (gudskelov!) Hvis Jeg ville, at jeg sandsynligvis kunne gøre det til det næste hul. Keeperen var svær at bruge til at begynde med, men du skulle alligevel forvente, og jeg brugte en simpel læderserviet, forlod det i 5 minutter, og det var pænt og blødt !! Jeg elsker også det polstrede kronestykke !!

Meget flot kvalitet
0 Likes

Hovedtøjet er en dejlig kvalitet til prisen. Jeg bestilte politibetjent til min hoppe. pasningen var normal i nogle områder og tæthed i andre. men det passede, af en eller anden grund registrerede min hjerne syningen som hvid. Det er ikke hvid lol, men det var min fejl. Det er stadig en dejlig hovedtøj!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.