Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Lister Pico trimmer

Produkt-ID: 26318

DKK 99,95
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Lister Pico trimmer
DKK 99,95
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Lister Pico trimmer
Beskrivelse

Beskrivelse

Lydløs og handy trimmer. Kun beregnet på små områder og til blød pels/hår.


Egenskaber:


  • Vejer kun 98 gram
  • Bredde kun 28 mm
  • Drevet af et AA-batteri
  • Indstilling af snitlængde
  • Overbelastnings-sikring for at beskytte motoren mod beskadigelse
  • Exceptionel stille, med lavt vibrationsniveau
  • Nem at have med i lommen

Gennemsnitlig vurdering
3.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

TOPPEN!
3 Likes

Jeg er meget glad for denne plæneklipper! For første gang kunne jeg klippe mit hestes hoved helt. Og jeg vil snart angribe mine underben. Hun er lille, lys og frem for alt tavs !!! Let at bruge, god autonomi, meget rimelig pris. Hyperøvelse til klipning af hovedet eller til vanskelige hjørner (hule, stød osv.). Jeg anbefaler 200%! Et andet positivt punkt er, at der ikke er noget ventilationsnet, så ingen risiko for, at slåmaskinen "blæser" på hesten og skræmmer ham (dette er tilfældet med min hest med min anden plæneklipper) . Hurtig og upåklagelig levering. Tak Horze!

2 Likes

let at bruge, roligt, godt greb, god autonomi, ideel til små, vanskeligt tilgængelige steder

1 Likes

Jeg troede, det var mindre støj ... men det er stadig en græsslåmaskine! Meget praktisk, fordi holder i hånden, jeg forsøgte at klippe hestehåret, men hun sad ikke ved magten.

Ideel til små finish
1 Likes

Fremragende til hårdt klipning at nå steder med en større plæneklipper (saltryster, ørekontur osv. ..) Kun nedadrettede, vi kan ikke skifte knive, men til den pris er det alligevel værd.

strålende lille finsk
0 Likes

Har faktisk købt dette to gange. Da jeg troede, det var så strålende for fineren på hestens ører, at når den første var slidt, skulle jeg bare have en ny. Støjsvagt, lille og let at håndtere. Intet problem med at barbere selv i ørerne på nogle uhyggelige heste. Beklager, at jeg købte dette :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.