Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze spand

Produkt-ID: 50517

DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze spand
Beskrivelse

Beskrivelse

Plastikspand med håndtag. Passer til 55112 Horze transportabel krog


Teknisk beskrivelse:


Indeholder: 8 L.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

et must!
2 Likes

Praktiske små bøtter som er et must i stallen! Vi bruker de både til kraftfor, striglebøtter, utstyrsvask m.m! Passe myke, så de sprekker heller ikke så lett. De tar lite plass, har spreke farger og ikke minst barnevennlige iht størresle.

Ein echter Blickfang!
1 Likes

Habe den Eimer in grün gekauft und ich liebe ihn! Der fällt im stall mal richtig auf und er macht einen schon vom Anschauen fröhlich! Wäre aber für ein Warmblut zu klein. Ist nämlich meinem Cop schon fast zu klein. Passt aber eigentlich so jetzt ganz gut. Durch die Kante kann man ihn auch super an die Wand hängen. Und bei dem Preis kann man auch echt nichts sagen!

1 Likes

Bøtta sprekker opp med en gang hesten klør rumpa si på bøtta, eller bare legger litt vekt på bøtta. Dårlig kvalitet!

1 Likes

Utrolig stilig bøtte som er praktisk. Tar ikke mye plass og lyser opp stallen med de spreke fargene! :) elsker den! Og Om den skulle gå i stykker er det ikke store summen man må ut med for å erstatte den.

Liten og praktisk.
1 Likes

Vi bruker den til kraftfor, den går akkurat til ponniene, fjordinger kommer seg ikke helt nedi bøtta :)

Water buckets
1 Likes

Reficulously small suitable fir a. Guinea pig!!

fin
0 Likes

den er veldig fin og hesten min liker den veldig godt, og den finnes i så mange farger så du kan jo velge den fargen du liker best.

Bøtte
0 Likes

Siden min hest liker veldig godt å leke med bøtta. Så er dette ikke den rette kraftfór bøtte for ham. Men det er god kvalitet for de hestene som bare spiser og lar bare bøtta være i fred. Siden noen av mine venninner har den samme bøtta. Men fine farger og ellers perfekt bøtte for de som ikke leker med de!

0 Likes

disappointed with this - i was expecting something a lot more durable for 4.50 the only differences from a standard bucket was the flat back, it's smaller and a lot more expensive!

Dårlig ...
0 Likes

Har lige fået denne spand i ad døren ... øvøvøv, lever overhoved ikke op til forventningerne - hanken kan man ikke få ned, den har mange ridser - der mangler en af de sorte dimser der er på den... og så virker det som om at den ikke kan holde til særlig meget :( ØV!

tiny !
0 Likes

ordered 2 of these as water buckets for my horse and they are tiny ! good quality but pretty much useless as you can't fit anything in them ! would cost more than they're worth to send them back.

Flat backed bucket
0 Likes

A quality little bucket suitable for a pony stable or general use. Have always found difficulty buying flat backed buckets at a reasonable price but this fits the bill. Very pleased with purchase.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.