Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze spand

Produkt-ID: 50517

DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze spand
Beskrivelse

Beskrivelse

Plastikspand med håndtag. Passer til 55112 Horze transportabel krog


Teknisk beskrivelse:


Indeholder: 8 L.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

4 Likes

Det er bare vidunderligt farvet og opbevares i skure. været praktisk, når du bærer dem. Jeg ved ikke, hvor holdbart det ville være til anden brug.

et must!
2 Likes

Praktiske små spande, der er et must i stallen! Vi bruger dem begge til strømfeeds, stænger, vask af udstyr osv.! Vær blød, så de ikke revner let. De tager lidt plads, har lyse farver og ikke mindst børnevenlige efter størrelse.

2 Likes

Skovlen revner øjeblikkeligt op, når hesten ridse ryggen på spanden, eller bare lægger en vis vægt på spanden. Dårlig kvalitet!

Et ægte blikfang!
1 Likes

Jeg købte spanden i grønt, og jeg elsker den! Faldet i staldtiderne lige ved, og han får dig til at se glad ud allerede ved at se på! Men ville være for lille til en varmblod. Er min politimand næsten for lille. Men passer så godt nu. Ved kanten kan du hænge den super på væggen. Og til prisen kan du ikke rigtig sige noget!

Vandspande
1 Likes

Omhyggeligt lille egnet gran a. Marsvin!!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.