FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml

Produkt-ID: 25752

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Med 9 vigtige B-vitaminer til heste Vimital B-vitamin indeholder alle de B-vitaminer, der er nødvendige for hesten. Tilskud af B-vitamin gives med fordel ved f.eks. hård træning, skift i miljø, skift i foder og ved hårfældning og hårfremvoksning. For at give ekstra smag er vitaminerne tilsat en glukoseopløsning.


Anvendelse


Regelmæssig tilskud af en afbalanceret B-vitamintilskud anbefales, fordi ændringer i miljø, foder og motion kan være vanskeligt at styre. Ved ubalance, kroppen ikke har nogen original buffer lager og kan ikke selv at regulere mangler. For akutte sygdomme ofte dyrlæge B-vitamin som en understøttende behandling. Kosttilskud af vitamin B bruges til fordel, når hestens rytme ændringer eller belastning øges, såsom under intens træning, ændring af miljø, ændring af foder og pels fældning eller frakke vækst.

Dosering


25 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg). Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.

ZUTATEN pro 25 ml


 • Vitamin B1 (thiamin) 60 mg
 • Vitamin B2 (riboflavin) 60 mg
 • Vitamin B6 (pyridoxin HCL) 30 mg
 • Vitamin B12 80 mcg
 • Folinsyre B9 60 mg
 • Niacin B3 200 mg
 • Pantothen B5 90 mg
 • B7 Biotin 450 mg
 • Cholin 50 mg
Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

B-vitamin til heste
0 Likes

godt produkt, rimelig pris, levering på den annoncerede dato. Jeg er meget tilfreds

Størrelse: Normal
Vitamin B
0 Likes

B-vitamin til heste. Billigt godt produkt. Levering tager lang tid, så jeg bestiller næste gang tidligt. med glæde igen !!!!

Størrelse: Normal
super
0 Likes

Den første del af min "forvalter" er jeg helt enig, den anden ikke. Har min Tinker vitamin juice med 3 scoops Hesta mix lys serveret, og han blev sprængt væk. Bortset fra den sidste smuldre ren entusiasme.

Størrelse: Normal
0 Likes

Pris, kvalitet, levering så godt som muligt, men desværre spiser min hest ikke vitaminproduktet med masser af havre, æbler eller gulerødder. Ikke engang i meget små mængder.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.