« Tilbage / Mærker / Acavallo

Acavallo Acavallo Piuma Air-Release Featherlight Pad & Back Riser

DKK 429,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: Cinder Grey
Cinder Grey Acavallo Piuma Air-Release Featherlight Pad & Back Riser
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Forlænget returret indtil 31.01.2024

Beskrivelse

Acavallo Piuma Air-Release Featherlight pad med back riser er fremstillet af EVA, et nyt fjerlet termoplastisk materiale, der tilbyder hest og rytter helt unikke fordele. Fx. En lav-profil men yderst effektiv padding og beskyttelse af hestens ryg, lav vægt og fylde under sadlen, en sofistikeret ventilations- og lufttilførelsessystem. Disse pads specielle og innovative struktur viser en masse små buler med laterale huller der giver en intens, horisontalt rettet luftcirkulation. Ud over at skabe en stødabsorberende effekt hver gang de komprimeres, genererer bulerne et flow af frisk luft, der holder hestens ryg tør. Denne funktion øges yderligere af store rektangulære udskæringer henover hele rygkanalen.

Egenskaber:

  • Vandtæt
  • Nem at pleje
  • Non-toxic
  • Miljøvenligt materiale
  • Kan modstå høje temperatursvingninger

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30 grader, eller i hånden i en spand vand med lidt vaskemiddel. Anvend ikke kraftigt vaskemiddel. Må ikke tørretumbles. Må ikke udsættes for direkte varme og stærkt sollys. Skal tørres naturligt.

Produkt-ID: 342264

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: