Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze træn og lær-tavle

Produkt-ID: 51515

DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze træn og lær-tavle
Beskrivelse

Beskrivelse

Fremragende til trænere og studerende!.


Gør træningen bedre med Horze' træn og lær-tavle. Dette whiteboard er designet til at gøre indlæringen lettere og kan hjælpe enhver med at indlære sit dressurprogram.


Egenskaber:


  • God læringsstøtte
  • Inkluderer whiteboard marker
  • Whiteboard
  • Fremragende til trænere og studerende
  • Permanent optegnet dressurbane

Teknisk beskrivelse:


Aftørres med tør serviet eller klud.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stevnetavle
0 Likes

Jeg syns denne er kjempe god. men syns dere kunne ha skrevett ikke riv av denne plastikken. da jeg reiv av den og nå kan jeg ikke bruke den hehe.. men kjempe bra idee : ) jeg lærte dressurprogrammet med en gang! tusen takk horze <3

Love these!
0 Likes

I always stress over learning a new test. These really do help. I bought one for my friend for Christmas too. A great to way to make sure you don't make that off course mistake...

Nem
0 Likes

Jeg er meget glad for min. Den fylder stort set ingen ting og er meget nem at gøre ren. Jeg bruger den hvergang til stævne. Det smarte er at der er A bane på den ene side og B bane på den anden. ;)

Smart produkt
0 Likes

Dette er et super smart produkt. Dog har jeg haft et lille problem med den. Min lillesøster havde fingre i den, og sad og tegnede på den. Jeg to hende i det, så tushen (den der fulgte med) havde ikke siddet på længe. Dog kunne det ikke gå af. Den kan stadig bruges, og jeg bruger den ofte, og er god til formålet. Men det måtte gerne være nemmere at få tushen af.

Ikke så ringe endda!
0 Likes

Super smart tavle - og lige så lærerigt! Bare ét mindre problem; tushen der medfører tavlen er ikke så brugbar.

good buy
0 Likes

I need this when practicing for dressage tests, no more papers in my pockets. Has two sides.

marker does not mark well
0 Likes

I like the overall layout but marker does not work well. Would not buy again.

Love this!
0 Likes

This is the perfect tool to practice my dressage tests on. I bring it to shows with me. In my opinion, if you are a dressage rider, this is a must have item! Great quality too!

Tavle
0 Likes

Tavlen har hjulpet meg å lære dressurprogram på kort tid. Ett nyttig produk, men kunne vert til en billigere pris da det ikke er så slitesterkt. Etter mye bruk er det vanskelig å få bort alle strekene på tavlen

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.