Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze træn og lær-tavle

Produkt-ID: 51515

DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze træn og lær-tavle
Beskrivelse

Beskrivelse

Fremragende til trænere og studerende!.


Gør træningen bedre med Horze' træn og lær-tavle. Dette whiteboard er designet til at gøre indlæringen lettere og kan hjælpe enhver med at indlære sit dressurprogram.


Egenskaber:


  • God læringsstøtte
  • Inkluderer whiteboard marker
  • Whiteboard
  • Fremragende til trænere og studerende
  • Permanent optegnet dressurbane

Teknisk beskrivelse:


Aftørres med tør serviet eller klud.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Godt at lære omslagene Det har 2 sider, hvoraf den ene med alle bogstaverne, og de andre kun har grundlæggende bogstaver. Du skal hurtigt slette pennen, for hvis den tørrer for meget, forsvinder mærkerne ikke.

Konkurrence bord
0 Likes

Jeg synes, denne er virkelig god. men tror, du kunne have skrevet nogen rive af denne plast. når jeg river det af og nu kan jeg ikke bruge det hehe .. men kæmp god ide :) Jeg lærte dressurprogrammet med det samme! tak horze <3

Elsk disse!
0 Likes

Jeg stresser altid over at lære en ny test. Disse hjælper virkelig. Jeg købte en til min ven til jul. En god måde at sikre dig, at du ikke laver den naturlige fejl ...

klog
0 Likes

Meget praktisk at lære omslagene, eller at tegne sekvenser til RLM, man kan også glide protokollerne i den gennemsigtige pose, kun lille flad faktisk, det er filten, der efterlader markeringer

Den glemte skrivning forblev i plastikken!
0 Likes

Blyanten, der fulgte med, forlod, så snart den blev aftørret, men den glemte tegning forblev på plasten for evigt. Så god idé, men pen til udveksling.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.