Plus Eye Wash, 473ml

DKK 239,00
Prisen er inkl. moms
0 l (DKK 508,51 / l)
15% EKSTRA rabat på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.05.2022. Ikke gyldig for mærkene Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Farve: Blå
Blå Vetericyn Plus Eye Wash, 473ml
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Vetericyn Plus Pink Eye Spray er specielt fremstillet til irriterede øjne. Baseret på avanceret hyopchlor-teknologi, fremstilles Vetericyn Plus Pink Eye Spray på et passende pH-niveau og vil ikke brænde eller stikke. Påfør øjnene for at give lindring fra irritation, brænden, stikken, kløe, forurenende stoffer og andre fremmedlegemer. Anvend også til at vaske slimsekreter og udflåd. Spray triggeren fordeler produktet på øjet, og er sikker for alle dyrearter i alle aldre.


Brugsanvisning:


Brugsanvisning: Juster dysen. Aftør overskydende spraymateriale, der måtte have samlet sig i øjenkrogene. Skyl øjnene forsigtigt med Vetericyn. Anvend 2-4 gange om dagen, indtil tilstanden ikke længere er synlig. Ingen skylning nødvendig. Til overfladisk brug med intakt hornhinde.


Produkt-ID: 327639

Læs anmeldelser: