Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Smooth dressurgjord

Produkt-ID: 14613

DKK 499,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Smooth dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

En smuk, højkvalitets dressurgjord med en kurvet form for en perfekt pasform.


Attraktiv, komfortabel dressurgjord - et mesterværk udført i lækkert, blødt læder. Gjorden er designet med hestens komfort for øje. Anatomisk udformet for optimal pasform. Elastisk i begge ender med D-ringe som gør det let at fæste ekstra tøjler. Ekstravagant polstring øger stabilitet og komfort. Rustfri rullespænder giver problemfri justering med ekstra polstring bag spænderne til beskyttelse mod gnavning. Snørklede, dekorative sømme forskønner det smidige læder til et fantastisk udseende. Den er yderst komfortabel, attraktiv og slidstærk. Et attraktivt Z-logo på venstre side fuldender look'et.


Egenskaber:


  • Komfortabel, kontureret dressurgjord
  • Spænder af rustfrit stål; i sølv på sort gjord og i gylden på brun gjord
  • Smukt polstret med luksuriøst læder, rundede kanter
  • Elastik i begge ender giver jævn trykfordeling
  • Z-logo på venstre side
  • Blød flap under spænderne og læder strop ved spænderne
  • Solid rullespænder som gør det enkelt at justere
  • Den ekstra polstring bag spænderne er udvidet for at beskytte hesten mod gnavning

Teknisk beskrivelse:


100% højkvalitets læder.


Vaskeanvisning:


Efter hver ridetur, fugt en ren svamp og vrid omhyggeligt. Aftør for at fjerne sved og snavs.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Jeg bestilte denne omkrets i en 18 tommer til min pony, og jeg er utroligt imponeret! Det er meget svært at finde 18 tommer firths og især i læder. At finde en, der er kvaliteten, var fantastisk! Tak for et vidunderligt produkt !!

stor
1 Likes

Meget flot rem, fleksibel, den rigtige størrelse og en hurtig levering, det havde været 2 måneder, at jeg ledte efter et produkt, der matchede mig, jeg kunne ikke finde det bedre. Jeg kan ikke vide, om det passer i tide, men til alt andet anbefaler jeg.

Prisbillig, NICE dressuromkrets
0 Likes

Jeg bestilte denne omkrets, fordi jeg havde brug for en længere omkrets end den, jeg havde, og den var overkommelig. Jeg var temmelig imponeret, da omkretsen ankom. Den er stilfuld, og min følsomme hest virker meget behagelig i den. Læderet er, og hardware er af god kvalitet. Indtil videre holder det godt op. Det eneste, jeg ønsker, var anderledes, er at det havde lidt mere polstring, men for prisen klager jeg ikke!

0 Likes

Godt klaret, ikke nag. Blødt og godt læder. Fine detaljer og god kvalitet.

Dejlig omkrets
0 Likes

Selvom dette kunne bruge lidt mere polstring, er det en meget flot omkrets til prisen. Jeg tror ikke, det har brug for den superbølgede konturside, og for at være ærlig, er jeg ikke engang sikker på, hvad det har til formål. Den ene bølgeside, får jeg, men tripe-bølgen, nej. Er det kun for udseende? Elsk den dobbelte ende elastisk og spændet i midten.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.