Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Vail ulddækken.

Produkt-ID: 24611

DKK 889,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Vail ulddækken.
DKK 889,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Vail ulddækken.
DKK 889,00
Horze Vail uldhals.
DKK 259,00
Horze Vail ulddækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Dyb blå farve med klassisk ulddesign giver dette cooler-dækken en elegant stil.


Alle ønsker at gøre en flot entré ved det store stævne, når hesten træder ud af traileren. Dette dækken vil have den effekt, og det er et smukt valg når hesten skal vises frem. Det tykke ulddækken har masser af detaljer og passer som et specialsyet dækken. Det åndbare uld vil holde hesten varm under transport, men er også godt som cooler. Kvalitets-håndværk tilbydes her til en perfekt pris.


Egenskaber:


  • Åndbart.
  • Perfekt til brodering.
  • Varm uld.
  • Aftagelige gjorde.
  • Hals sælges separat (# 24613).

Teknisk beskrivelse:


85 % uld, 15 % polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30 grader på uldprogram med let centrifugering. Let centrifugering, brug normalt vaskemiddel der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Kun lufttørring. Må ikke tørretumbles.


Brugsanvisning:


Et godt valg som stævne- eller transportdækken. Dette ulddækken ser professionelt ud og er godt når hesten skal "shine".


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

tilfreds
1 Likes

Pænt dæk, der ser godt ud, måske lidt overpris men fik d til salg. Er rummelig og god i størrelse og lever op til forventningerne. Detaljerne ser godt ud og omslaget er meget smukt.

Dejligt robust uldtæppe
0 Likes

Desværre var det uden nakke, det ser ud til at høre hjemme på billederne, derfor er mit valg til dette tæppe. Måske nyttigt at nævne i teksten, at det er uden en nakke. Så jeg sendte det tilbage.

Fantastisk produkt!
0 Likes

Jeg elsker dette produkt, fantastisk til afkøling af hesten efter turen. Dejligt og tykt til køligere vejr. Jeg har brugt dette også under regnpladen, holder ham fin og tør under. Jeg anbefaler dette produkt!

Meget flot omslag
0 Likes

Materialet er smukt, det er varmt, og farven er også flot. Ved ulemper er det dårligt klippet ved skuldrene, det tillader ikke bevægelse. Det er også ret tungt.

Bedste uldbeklædning endnu!
0 Likes

Jeg har lige modtaget dette tæppe i mailen i begyndelsen af ugen, og jeg elsker det! Jeg prøvede det på min hest i dag, og det ser så elegant ud på ham! Jeg vil foretage en ny ordre på nakkestykke, så han har det fulde sæt. Årsagen til at købe dette uldtæppe i år er fordi jeg tager ham med til show og han bliver barberet. Jeg vil bare have, at han skal have fuld dækning, når det bliver koldt ud efter hver tur. Åh, og min fyr bærer omkring en 81 ", og det passede ham perfekt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.