FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Vail ulddækken.

Produkt-ID: 24611

DKK 889,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Vail ulddækken.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Vail ulddækken.
DKK 889,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Vail ulddækken.
DKK 889,00
Horze Vail uldhals.
DKK 259,00
Horze Vail ulddækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Dyb blå farve med klassisk ulddesign giver dette cooler-dækken en elegant stil.


Alle ønsker at gøre en flot entré ved det store stævne, når hesten træder ud af traileren. Dette dækken vil have den effekt, og det er et smukt valg når hesten skal vises frem. Det tykke ulddækken har masser af detaljer og passer som et specialsyet dækken. Det åndbare uld vil holde hesten varm under transport, men er også godt som cooler. Kvalitets-håndværk tilbydes her til en perfekt pris.


Egenskaber:


  • Åndbart.
  • Perfekt til brodering.
  • Varm uld.
  • Aftagelige gjorde.
  • Hals sælges separat (# 24613).

Teknisk beskrivelse:


85 % uld, 15 % polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30 grader på uldprogram med let centrifugering. Let centrifugering, brug normalt vaskemiddel der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Kun lufttørring. Må ikke tørretumbles.


Brugsanvisning:


Et godt valg som stævne- eller transportdækken. Dette ulddækken ser professionelt ud og er godt når hesten skal "shine".


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

tilfreds
1 Likes

Pænt dæk, der ser godt ud, måske lidt overpris men fik d til salg. Er rummelig og god i størrelse og lever op til forventningerne. Detaljerne ser godt ud og omslaget er meget smukt.

Størrelse: Stor
Prisen trækker
0 Likes

Virkelig et meget flot dæk, der er fantastisk, men prisen er ret rimelig. Burde have været sat lidt ned. Opfylder kravene, men prisen er simpelthen lidt for høj, når der ikke er meget med dækket bortset fra det fantastiske design

Størrelse: Normal
Horze Vail uldtæppe
0 Likes

Den samme ting skete med min, støbt i læderremmen foran og revnet efter nogle få brugere, derefter kun brugt til opvarmning, før man kørte.

Størrelse: Normal
Spektakulært uldtæppe Horze Vail
0 Likes

Meget spektakulært tæppe, mange mennesker tror, at det er skræddersyet. Min hvide hest i den lyser bare. Omkostningerne ved tæpper svarer til kvaliteten: pelsen er tæt, dybblå, udsættelse på tæppet foretages uden fejl, ved manken er der en pelsfælde til beskyttelse mod gnidning. Guldfarvede spænder ser meget elegante ud. Nå, jeg kan ikke undgå at skille undertøjet ud, han adskiller også denne model af tæpper fra resten. Et hestetæppe varmer en hest godt efter træning i koldt vejr. Jeg er tilfreds med mit valg.

Horze Vail uldtæppe
0 Likes

dækket revner i fronten efter den anden brug. Jeg er meget skuffet over kvaliteten.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.