FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze hønet, 8kg

Produkt-ID: 50521

DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze hønet, 8kg
DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze hønet, 8kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Hønet med små foderåbninger. 13 topringe og en bundring. Kan bære ca. 8 kg.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: polypropylen.
Netmaskestørrelse: 7 cm.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Alt for lille
0 Likes

Dette hønet er ret lille. Måske en lille pony ville have til en halv nat. Det er også svært at fylde fordi det er så smalt og langt.

Nå!
1 Likes

Hvis du får 8 kilo, skal du udfylde to. Den passer ind i et maksimum på 4 kilo, og du skal virkelig stoppe. Jeg kan ikke sige noget negativt om stabilitet.

god værdi for pengene
0 Likes

Jeg ejer 2 af disse hønet. De er meget stabile, og det passer godt ind (hvis du er blevet brugt et par gange, til at begynde med lidt "stram"). Pris / ydelse er helt rigtigt! Jeg har to ødelæggende vallak. De to haynetter står op :)

It doesn't hold 8 kg!!!!!
2 Likes

First of all I want to say that the description is wrong....the description says that it holds approx. 8kg .... I have weighed 3,5kg.... It's quite different!!! I bought this hay net because it seems really big and practice....but it isn't!!! It has nice details, and durable material but it's very difficult put the hay in this net! The opening is too tightened and - in proportion - the net is too much deep.... It's really difficult push the hay up to the fund of the net!!!

Skuffende ...
0 Likes

Købt det høje net i god tro, at det indeholdt 8 kg, som nævnt. Blev derfor skuffet, da det rum kun var 2,3 kg, og dermed ganske nytteløst for mig.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.