Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze hønet, 8kg

Produkt-ID: 50521

DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze hønet, 8kg
DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze hønet, 8kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Hønet med små foderåbninger. 13 topringe og en bundring. Kan bære ca. 8 kg.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: polypropylen.
Netmaskestørrelse: 7 cm.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

frustrerende hønet
2 Likes

Foderhullerne er meget mindre end et traditionelt hønet, men lidt større end andre småhulsenet, jeg har købt andre steder. Selve nettet er forholdsvis langt, men er ikke stort i diameter, hvilket gør indlæsning af hø i det ekstremt vanskeligt og frustrerende. Jeg sætter normalt mine redskaber ned i en gammel (ren) muck spand, fold topene ned rundt om læbe på spanden og derefter fylde med hø. Alt, hvad jeg skal gøre, er at skrælle toppen op igen, sny løbebåndet tæt og trække nettet ud af spanden. Dette hønet fra Horze er ikke bredt nok til at jeg kan vikle rundt om spand. Jeg prøvede andre måder at udfylde det på, men alt viste sig at være vanskeligt og meget frustrerende. Når du først har fyldt det, fungerer det godt. Men det er ikke umage værd, medmindre jeg ikke har noget alternativ.

It doesn't hold 8 kg!!!!!
2 Likes

First of all I want to say that the description is wrong....the description says that it holds approx. 8kg .... I have weighed 3,5kg.... It's quite different!!! I bought this hay net because it seems really big and practice....but it isn't!!! It has nice details, and durable material but it's very difficult put the hay in this net! The opening is too tightened and - in proportion - the net is too much deep.... It's really difficult push the hay up to the fund of the net!!!

Helt ok
2 Likes

Stabilt netværk. Imidlertid forstyrrer det mig, at der ikke blev specificeret nogen maskestørrelse, men da det sælges som tætstrik, troede jeg, det ville fungere. Menneskerne måles 5 cm, hvilket er for stort for mig. Det er alligevel nyttigt, men noget generer mig endnu mere rørformet. Alt i alt ok for prisen.

Ejer
1 Likes

Dette langsomme foderhøjenet er værdiløst. Et høflak skal rives fra hinanden for at passe ind i det, da det er meget langt og NÆRT. Horze vil ikke bytte det for mig.

Nå!
1 Likes

Hvis du får 8 kilo, skal du udfylde to. Den passer ind i et maksimum på 4 kilo, og du skal virkelig stoppe. Jeg kan ikke sige noget negativt om stabilitet.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.