JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Vetericyn Plus Utility Spray, 473ml

Produkt-ID: 327640

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Vetericyn Plus Utility Spray, 473ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Vetericyn Plus Utility Spray, 473ml
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Vetericyn Plus Utility Spray, 473ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Vetericyn Plus Utility Spray er en allround sårrensningsopløsning til husdyrbrug. Hurtigt, nemt og effektivt, dette produkt kan bruges til sår, øremærkning og krakkede og beskadigede brystvorter eller følsomme områder, der ofte bliver irriteret eller inficerede. Dette produkt indeholder ikke antibiotika eller steroider og vil ikke stikke eller brænde.


Brugsanvisning:


Brugsanvisning: Fjern overskydende hår fra sårområdet. Trimmes ved behov. Juster sprøjtedysen. Mæt det afficerede område. Ved behov for dressing, mættes dressing med Vetericyn hver gang dressingen påføres på ny. Gentag 3-4 gange om dagen, indtil såret er helet. Opnå hurtigere heling, ved at holde sårene rene og fugtige. Ved brug på brysvorterne, brug sprayfunktionen for bedre dækning. Mæt vorteenderne med Vetericyn og gentag ved hver malkning eller efter behov. Ingen skylning nødvendig.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.