Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze anti-slip gelpad

Produkt-ID: 17634

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze anti-slip gelpad
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze anti-slip gelpad
Beskrivelse

Beskrivelse

Skjul denne multi-brugs gelpad under sadlen for diskret støtte.


Hold hesten komfortabel til enhver tid. En multi-brugs, højtydende pad, der virker både som non-slip pad og en ekstra polstring. Gel-pad'en giver en diskret, men høj stødabsorption og en blød vævsbeskyttelse. Dette er en af ​​de få løsninger til heste med atrofieret manke. Anatomisk formet med varieret tykkelse giver den perfekte polstring for sårbare manke. Designet til hestens komfort, kuplens form er ca. en tomme tyk i midten og tilspidset mod kanterne. Denne pad hæver sadlen korrekt og giver en sikker, komfortabel pasform. Pad'en er perforeret for at give luftgennemstrømning til at holde hesten afkølet. Non-toksisk gel som er let at rengøre.


Egenskaber:


 • Designet til at fylde ud ved manken hvor muskelatrofi/underudvikling/ubalance i musklerne er udpræget
 • Anatomisk formet til at fylde ud ved høj manke, hvor muskulaturen er minimal og der er behov for udvikling
 • Passer til alle sadler
 • Let og åndbar
 • Egnet til ældre heste
 • Hjælper heste, hvis rygge kan være blevet sensitive af konstant sadelskridning
 • Nem pasform
 • Ideel til stævnesadler
 • Fremstillet af allergivenligt, ikke-giftigt, lugt- og bakterieabsorberende, stærkt fleksibelt gelmateriale

Teknisk beskrivelse:


Non-toxic-, anti-slip-gel.Ryggrad: 20.5" (52cm).Bredde foran: 16" (40.6cm).Bredde bagtil: 14,5 "(37cm)".


Vaskeanvisning:


Håndvaskes med mild sæbe og vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fungerer ret godt.
7 Likes

Jeg købte denne pude, fordi jeg har en hest, som sadlen altid glider for langt fremad. Denne pude fungerer okay. Ikke fremragende, men meget bedre end hvad jeg har brugt!

gel spjæld
5 Likes

meget skuffet to gange at købe to gange revet under normal brug efter 6 måneder denne farve i gul og giver et beskidt udseende til trods for en vask kan dyrt men dårlig kvalitet

Gel støddæmper skridsikker Horze
5 Likes

Korrekt beskrivelse: gelens tykkelse er en halv centimeter, og den har ikke nogen fortykkelse. I telefonen sagde lederne, at de holdt den i deres hænder og bekræftede tykkelsen i midten af 2,5 cm, og de trak blot på skuldrene i butikken. Jeg er meget skuffet, fordi jeg rejste til dig gennem hele byen bare for gelen med en fortykkelse, andre var også i butikkerne tættere.

Lige så god som Grand Prix gelepude!
4 Likes

Jeg købte denne pude til at erstatte min Grand Prix gelepude, der begynder at blive snavset og forringes. Jeg forventede, at det ville være af lavere kvalitet og "klistret", som nogle gelepuder er. Jeg var ekstremt imponeret over kvaliteten, da jeg modtog den - slet ikke klistret og lige så god som Grand Prix-puden til halve prisen! Fungerer godt som en antislip og ekstra sokkeabsorberende pude til min OTTB med høj ish manke.

Strålende
4 Likes

Jeg bragte en af disse for et stykke tid siden efter at have købt andre alternativer, og jeg kan med sikkerhed sige, at det var den bedste anti-slip pad, jeg har bragt. Det er fantastisk og gør, hvad det siger, forhindrer, at sadlen glider, men stadig tillader luft at komme til hesten. det vasker også dejligt, da nogle af de andre, jeg havde bragt, begyndte at rive efter et par vaske, men ikke dette 1 det ser ud som nyt efter det er blevet vasket Generelt et fabelagtigt køb

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.