JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Horze Gel baghævepad

Produkt-ID: 17632

DKK 329,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Gel baghævepad
DKK 329,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Gel baghævepad
Beskrivelse

Beskrivelse

Hæv din sadel bagerst med denne unikke gelpad.


Beskyt din hest mod en dårligt tilpasset sadel med denne gel baghævepad. Det er en ekstremt let gelpad, anatomisk formet for hestens komfort. Giver en fantastisk sadelpasform og modvirker ømhed og sensitive punkter. Et avanceret gel som holder pad'en sikkert på plads - kan placeres direkte på hestens ryg. Non-toxic gelen lader huden ånde og hæver sadlen foran. Nem at rengøre.


Egenskaber:


  • Hæver sadlen let ved bagsvisselen
  • Forbedret komfort og ergonomi
  • Non-toxic-, anti-slip-gel
  • Ekstremt let
  • Kan anvendes i direkte kontakt med hestens ryg
  • Gelpad med hævning bagtil måler 2 "

Teknisk beskrivelse:


Ryggrad 11.5 "- 12" (29 til 30,5 cm).Bredde foran: 12 "(30,5 cm).Bredde bagtil: 14 "(35.5cm).


Vaskeanvisning:


Håndvaskes med mild sæbe og vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Gelpude Horze
1 Likes

Hurtigt snavset, kollapsede hurtigt. I starten er sadlen god, efter et stykke tid er gelen snarere en klud. Gør ikke hvad det skal gøre. Derfor frygter jeg den lave pris

Gelen forhindrer, at sadlen glider
0 Likes

Jeg ledte efter en gelstøddæmper, fordi de er billige og lette at bruge, og denne mulighed var perfekt til mig. Han takler sin opgave, glider ikke og lader ikke sadlen glide. Den normale kombination af pris og kvalitet. God ventilation, hesten på hesten under den stopper ikke, og der er ingen irritation. Støddæmperen løfter bagerste bue lidt før sadlen var løs, og den blev perfekt med gelen. Selv hesten mærkes, hun løber mere villigt og bliver mindre træt. Det er let at passe på gelen, efter hver brug af minen og lade tørre, næste morgen er den klar til brug.

lort
0 Likes

Helt ærligt det er den værste gang lort jeg nogensinde har haft. Den er endnu dårligere end kvaliteten på jeres grimer. Jeg har sat den 100% korrekt på. Det sagde min ride lærer også. Men alligevel faldt den af mens jeg red eller krøllede sig sammen under sadlen. Er helt 100% på at det ikke er mig der har lavet en fejl med den. Den er generelt bare dårlig. Den klistrede også helt vildt meget, og blev lyn hurtigt møg beskidt. LORT

Entusiasme!
0 Likes

Jeg købte gelpuden, fordi bagsiden af min hoppe har ændret sig lidt på grund af et føl, og sadlen var ikke længere i det rette tyngdepunkt. Denne gel kilepude har helt overbevist mig. Sadlen er tilbage i det korrekte tyngdepunkt - hesten løber gladere / rytteren sidder bedre - puden glider ikke - let at rengøre - uovervindelig pris. Tak!

Godt produkt
0 Likes

Jeg brugte puden i flere måneder og er tilfreds med den. Prisen er helt fair, ingen betydelig slid. Jeg ville købe puden igen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.