Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Gel baghævepad

Produkt-ID: 17632

DKK 329,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Gel baghævepad
Beskrivelse

Beskrivelse

Hæv din sadel bagerst med denne unikke gelpad.


Beskyt din hest mod en dårligt tilpasset sadel med denne gel baghævepad. Det er en ekstremt let gelpad, anatomisk formet for hestens komfort. Giver en fantastisk sadelpasform og modvirker ømhed og sensitive punkter. Et avanceret gel som holder pad'en sikkert på plads - kan placeres direkte på hestens ryg. Non-toxic gelen lader huden ånde og hæver sadlen foran. Nem at rengøre.


Egenskaber:


  • Hæver sadlen let ved bagsvisselen
  • Forbedret komfort og ergonomi
  • Non-toxic-, anti-slip-gel
  • Ekstremt let
  • Kan anvendes i direkte kontakt med hestens ryg
  • Gelpad med hævning bagtil måler 2 "

Teknisk beskrivelse:


Ryggrad 11.5 "- 12" (29 til 30,5 cm).Bredde foran: 12 "(30,5 cm).Bredde bagtil: 14 "(35.5cm).


Vaskeanvisning:


Håndvaskes med mild sæbe og vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

fantastisk pude!
8 Likes

Brug Gelpad sammen med en lammeskind sadelpude, min hest løber meget mere afslappet end med en skumpude. Selvom materiale begynder at vænne sig til at begynde med (føles som en enorm booger), glider det ikke væk under sadlen. Jeg kan kun anbefale det!

3 Likes

Super support til opbygning af en sadel, der bakker op! Beskytter godt mod salt chok og giver god komfort for både rytter og hest! Bedre end at bruge en fårepude til sadlede vipper bagpå, uden tvivl!

Praktisk brobygningsmulighed indtil sadeltilpasning
2 Likes

Jeg købte puden for at få det laveste punkt i min sadel tilbage til det rigtige sted. For 4 måneder siden købte jeg en ny sadel, som også blev justeret, den er nu indstillet, og muskulaturen i det forreste område var pænt bygget, som "hængt" sadlen bagpå. For at bygge bro, indtil sadlen kommer, købte jeg puden, og jeg er helt tilfreds. De første par gange havde det lavet en støj, men nu bemærker du ikke engang, at puden er under sadlen. Det har aldrig glidet, og jeg synes, det er meget behageligt for hesten, fordi min hest i det mindste løber endnu løsere. For pengene er det en fantastisk måde at kompensere for sadlen. hilsner

Fantastisk, ikke at sammenligne med andre på markedet
2 Likes

Desværre mangler det beskrivelsen, hvordan man hænger det op, ellers bare fantastisk. Min hest har en skade på grund af en skade og føl, derudover ekstremt kort i ryggen, meget følsom af skaden, næsten ikke manke, så bredt kammer, men ellers smalt hest, alt i alt gør sadelsøgningen meget komliziert. Med puden kunne vi løse problemerne, det skubber ikke mere, betyder min hest, billig god løsning, selv min Chiro fandt ideen og puden godt. Top!

Gelpad
1 Likes

Gelpuden er fin og tyk. Handler meget høj kvalitet. God kvalitet, som altid med Horze.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.