Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Gel fronthævepad

Produkt-ID: 17631

DKK 329,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Gel fronthævepad
Beskrivelse

Beskrivelse

Hæv din sadel ved manken med denne unikke gelpad.


Hold din hest komfortabel når du rider med denne gel fronthævepad. En ekstremt let gelpad, anatomisk formet for hestens komfort. Giver en fantastisk sadelpasform og modvirker ømhed og sensitive punkter. Et avanceret gel som holder pad'en sikkert på plads - kan placeres direkte på hestens ryg. Non-toxic gelen lader huden ånde og hæver sadlen foran. Nem at rengøre.


Egenskaber:


  • Hæver sadlen let ved forsvisselen
  • Forbedret komfort og ergonomi
  • Non-toxic-, anti-slip-gel
  • Ekstremt let
  • Kan anvendes i direkte kontakt med hestens ryg

Teknisk beskrivelse:


Faldlængde til one-size: 9" ryggrad: 9" (23 x 23 cm).


Vaskeanvisning:


Håndvaskes med mild sæbe og vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Håndtering og god vare
4 Likes

Desværre passede tæpper ikke, men varerne kom superhurtigt natten over, så at sige. Vendingen gik glat! Altid glad.

Fungerer perfekt til at fylde lommer bag manken
3 Likes

Dette fungerer utroligt godt, og jeg har ikke set noget andet lignende. Jeg bruger det direkte på min hests ryg. det er helt konisk for at fylde de visne lommer, med den tykeste del i midten og afsmalnende ned til en spalte i kanterne. Den passer helt perfekt ind i de visne lommer for at skabe en glat overflade til sadlen og give noget løft foran på sadlen. Det forbliver sat. Hvis noget, så graviterer det til det perfekte sted at fylde de visne lommer under brug. Den er superblød, geléagtig og ser ud til at give god dæmpning. Så tilfreds med dette fungerer det og passer perfekt. Jeg vil anbefale det til andre, der har heste med muskelatrofi i skuldrene og manken. Bemærk: Jeg begik den fejl, den første brug af at lægge den vafflede side ned mod hesten, det var ikke godt. Med den glatte side ned fungerer det perfekt direkte på hesten.

Tommelfinger op!
1 Likes

Bruger dette under trængsel til at opbygge. Min hest er fuldstændig stoppet med at skade mine skuldre / ved manken efter jeg startede denne!

Super god
1 Likes

Syntes det fungerer super godt, den løfter sadlen som den skal. Jeg har været rigtig glad for den til min dressur sadel. Ulempen er dig at man skal tage underlag og det hele af hver gang før det ligger godt :)

gel hævepad
1 Likes

Den Ligger bare fast, direkte på hesten!. Super kvalitet, let at rengøre og til en god pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.