FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Nevada hals.

Produkt-ID: 24139

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Nevada hals.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Nevada hals.
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Nevada hals.
DKK 299,00
Horze Nevada regndækken
DKK 599,00
Horze Nevada hals.
Beskrivelse

Beskrivelse

Sæt dette halsstykke på dit Nevada-dækken for yderligere beskyttelse.


Sæt denne lette hals på dit Nevada-regndækken, og hold hesten varm og tør. Halsen sættes nemt på dækkenet med en velcrolukning. Velcrolukninger ligger nænsomt omkring halsen. Nevada regndækken #24575 sælges separat.


Egenskaber:


  • Halsstykke for ekstra beskyttelse.
  • Nemt at fæstne ved manen med velcro.
  • Velcrolukninger ved halsen.
  • Horze-logo.
  • Nevada regndækken #24575 sælges separat.

Teknisk beskrivelse:


1200D ripstop 100 % polyester. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

top
0 Likes

Desværre kan jeg ikke være enig med de andre udtalelser. Jeg er helt tilfreds med halsdelen. Ved 172 cm og Gr. L det passer perfekt. Og min hest synes det er fantastisk, at han nu er beskyttet mod regnen. Ville købe det igen!

Størrelse: Lille
null
0 Likes

Helt nul! Køb med det matchende dæksel, halsdækslet holder ikke, det går ned og efterlader nakken i luften og i regnen, helt ubrugelig, da målet var at holde hesten tør! Halsens elastik vokser meget hurtigt. Jeg prøver adskillige tricks for at opretholde den, der er intet at gøre. Jeg har derfor et næsten nyt dæksel, som ikke er nyttigt for mig! Virkelig skuffet

Størrelse: Normal
Dejlig halsdel
0 Likes

Halsdelen har en super kvalitet, ingen hoppe med 169 i S er lidt for løs. Problemet er, at carabiners fortøjer i loftet på meget lange elastiske stropper, så halsdelen glider fremad, og der er en spalte mellem tæppet og halsdelen. Ellers er det godt og beskytter godt mod regn.

Størrelse: Stor
God kvalitet, dårlig pasform
0 Likes

Købt denne hals sammen med Nevada 400gr udendæk. Købt dette i størrelse M til min hest på 146 cm, og dette blev alt for stort. Derudover er fastgørelseselementerne meget lange, hvilket får halsen til at glide fremad, når hesten bøjer sig ned for at drikke eller spise. Det har en tendens til at foldes ved manken, hvilket gør det åbent der.

Størrelse: Stor

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.