JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Back on Track ridehandsker

Produkt-ID: 31598

DKK 495,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track ridehandsker
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track ridehandsker
DKK 495,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ridehandsker
Beskrivelse

Beskrivelse

En handske som ikke kun giver et optimalt greb under ridning, men som også har den unikke og velkendte Back on Track-virkning. Handskens polyurethan-materiale er tyndt og glat, hvilket giver perfekt greb. Den har en tekstureret overflade som forbedrer grebet, næsten som en sugekop. I modsætning til læderhandsker, bliver denne handske aldrig stiv og formløs når den bliver våd. Den er foret med vores unikke Welltex-tekstil som reflekterer varme. Dette bevarer håndens følsomhed og smidighed, selv i den værste kulde, men fungerer også godt om sommeren.


Teknisk beskrivelse:


They fall small, like one size smaller than ususal!.


Gennemsnitlig vurdering
3.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

ikke forfærdeligt
0 Likes

klippet og handskens størrelse er ikke forfærdeligt (jeg returnerede ikke desto mindre produktet for at ændre) grebet på tøjlerne med er vanskeligt, "ru" testede jeg det med 0 ° og når jeg havde endda kolde fingre med den pris, jeg kan ikke anbefale det produkt, jeg er temmelig decue

Størrelse: Stor
Tilbage på banen tykkere ridehandsker
0 Likes

Jeg synes handsker ser godt ud. Fryser ikke hænderne, mens du kører på en mannequin. Det kan være anderledes udenfor. Jeg kan lide det.

Størrelse: Normal
lille
0 Likes

Disse handsker er meget små i størrelse, som jeg læste, så jeg bestilte en størrelse større, men alligevel er de meget stramme og ubehagelige at have på ... anbefaler ikke at købe før du prøver handskerne.

Størrelse: Lille
Handsker tilbage på banen
0 Likes

God kvalitet. Jeg lider af Raynaud syndrom og har stadig følelsesløse og ømme fingre fra kulden, når jeg går ud om vinteren. Med disse handsker så jeg mig selv varme hænder, selv i tilfælde af selvfølgelig udenfor. Jeg anbefaler dem til alt det kolde.

Størrelse: Normal
Tilbage på bane ridehandsker
1 Likes

Handskerne er smukke i hånden, men min overflade hørte til hjulene på den første tur. Meget stiv med gummilederne og holder overfladen godt intakt er også relativt varm i efteråret vejr. Om vinteren er det dog for koldt, og fingrene fryser på trods af alt. Lidt klodset (fordi det indre foring er løsnet fra den ydre skal), hvilket gør det vanskeligt at justere spænderne i hånden.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.